• Media

    My Style Rocks: Το πρώτο τρέιλερ του νέου κύκλου με Καζαριάν και την κολλητή της Τούνη

    • NewsRoom

    Μαρία Καζαριάν και Στέλλα Πάσσαρη


    Το κανάλι του Φαλήρου ρίχνει δυνατά ονόματα στην «αρένα» του παιχνιδιού

    Έτοιμο να επιστρέψει δυναμικά είναι το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, «My Style Rocks», το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, την παρουσίαση του τρίτου κύκλου του παιχνιδιού μόδας θα αναλάβει η Κατερίνα Στικούδη, ενώ την φετινή κριτική επιτροπή θα απαρτίσουν οι Στέλιος Κουδουνάρης, Έλενα Χριστοπούλου και Λάκης Γαβαλάς.

    Το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο, το κανάλι του ΣΚΑΙ μετέδωσε για πρώτη φορά τρία διαφορετικά teaser, που μαρτυρούν τις πρώτες παίκτριες που θα συμμετάσχουν στον φετινό κύκλο του παιχνιδιού, διεκδικώντας την πρωτιά, αλλά και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Ανάμεσα στα κορίτσια που αποκαλύφθηκαν, δύο ηχηρά ονόματα που είχαν ακουστεί και αναμενόταν με ιδιαίτερη περιέργεια να διαπιστωθεί αν θα ισχύσουν: Η Μαρία Καζαριάν, αδελφή της νικήτριας του πρώτου κύκλου του GNTM, Ειρήνης Καζαριάν και η Στέλλα Πάσσαρη, κολλητή φίλη και συνεργάτιδα της φιναλίστ του πρώτου κύκλου του «My Style Rocks», Ιωάννας Τούνη.

    Το παιχνίδι θα προβάλλεται καθημερινά στις 17:05 το απόγευμα, ενώ το μόνο που μένει να επιβεβαιωθεί από τα «διάσημα» πρόσωπα που φημολογείται ότι θα συμμετέχουν είναι η παρουσία της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

    Στο teaser της, η Μαρία Καζαριάν συστήνεται ως η αδερφή της νικήτριας του GNTM και δηλώνει σίγουρη ότι θα κερδίσει το φετινό My Style Rocks, καθώς, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει, «η νίκη είναι στο αίμα της οικογένειας Καζαριάν». «Είμαι η Μαρία Καζαριάν, είμαι 25 ετών κι απ’ ότι καταλάβατε είμαι η αδερφή της νικήτριας του περσινού GNTM Ειρήνης Καζαριάν. Ασχολούμαι με τη μόδα και την ομορφιά και είμαι σίγουρη ότι θα κερδίσω το φετινό My Style Rocks», ακούγεται συγκεκριμένα να λέει η όμορφη κοπέλα.

    Από την άλλη, η 26χρονη Στέλλα Πάσσαρη, κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη και συνιδιοκτήτρια του ηλεκτρονικού καταστήματος ρούχων που διαθέτει η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας δηλώνει στην κάμερα του ΣΚΑΙ: «Είμαι η Στέλλα Πάσσαρη είμαι 26 χρόνων και είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Αγαπημένη μου παίκτρια από το My Style Rocks είναι φυσικά η Ιωάννα Τούνη, η οποία είναι συνέταιρός μου στο μαγαζί. Το δικό μου στυλ, όπως μπορείτε να δείτε, είναι εντελώς διαφορετικό και αυτό είναι που θα με οδηγήσει στη νίκη του My Style Rocks».

    Τέλος, η τρίτη κοπέλα που παρουσιάστηκε από το κανάλι και διεκδικεί τη νίκη είναι η 28χρονη Κρίστεν Λεωτσάκου, η οποία δηλώνει οπαδός της «ηθικής μόδας», ντύνεται, δηλαδή, με μεταχειρισμένα ρούχα και ρούχα οικολογικά.

    Δείτε τα teaser των τριών κοριτσιών παρακάτω:



    ΣΧΟΛΙΑ