• Media

    My Style Rocks: Ποιος απογοήτευσε και ποιος έκλεψε τις εντυπώσεις – Τα νούμερα τηλεθέασης (video)

    • NewsRoom

    Λάκης Γαβαλάς, Έλενα Χριστοπούλου και Στέλιος Κουδουνάρης


    Πρεμιέρα έκανε, το απόγευμα της Δευτέρας, το ανανεωμένο My Style Rocks με τα σχόλια στο Twitter να παίρνουν «φωτιά» και το hashtag του ριάλιτι να κατακτά την πρώτη θέση των δημοφιλέστερων θεμάτων στο κοινωνικό δίκτυο.

    Εντυπωσιακή εμφανίστηκε η νέα παρουσιάστρια του My Style Rocks, Κατερίνα Στικούδη, ωστόσο το τηλεοπτικο κοινό δεν έδειξε να ενθουσιάζεται, αφού αναζητούσε το χιούμορ και τις ατάκες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

    Στη θέση της κριτικής επιτροπής επέστρεψε ο αγαπημένος του κοινού, Στέλιος Κουδουνάρης, ενώ την είσοδό τους έκαναν η αυστηρή Έλενα Χριστοπούλου και ο εκκεντρικός Λάκης Γαβαλάς, οι οποίοι έδωσαν νέα πνοή στο ριάλιτι μόδας.

    Γνωστά πρόσωπα του Instagram, αλλά και άγνωστα πήραν θέση απέναντι στους κριτές και επιχείρησαν να εντυπωσιάσουν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές και το στιλ τους, ωστόσο η πρώτη εντύπωση ήταν απογοητευτική, αφού οι κριτές μοίρασαν αβέρτα άσσους, με την βαθμολογία να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα.

    Όλοι περίμεναν με ανυπομονησία να δουν την αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν, Μαρία, αλλά και την κολλητή της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη, ωστόσο δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τα outfit που επέλεξαν.

    Από την μία, η Στέλλα Πάσσαρη συγκέντρωσε χαμηλή βαθμολογία, από την άλλη, όλοι σχολίαζαν το επικριτικό ύφος ντίβας που ήταν μόνιμα γραμμένο στο πρόσωπο της Μαρίας Καζαριάν, που, μάλιστα, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την δημιουργία των πρώτων memes για τον νέο κύκλο του My Style Rocks.

    Χαμηλή βαθμολογία συγκέντρωσε και η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη, η οποία δήλωσε στο εισαγωγικό βίντεο πως ήρθε στο παιχνίδι γιατί έχει διαφορετικό στιλ και «γιατί όχι, να το κερδίσω».

    Πρώτη νικήτρια της σεζόν αναδείχθηκε η Αμίνα Χακίμ, η οποία απέσπασε την μεγαλύτερη βαθμολογία, κάνοντας ένα δυναμικό ξεκίνημα. Άλλωστε, όπως τόνισε και ο Στέλιος Κουδουνάρης, η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντική.

    Τηλεθέαση

    Η πρεμιέρα του My Style Rocks σημείωσε 22,1% στο δυναμικό κοινό και 18% στο γενικό σύνολο, ενώ με 18% στο δυναμικό και 19,9% στο γενικό ακολούθησε το τηλεπαιχνίδι του Star, «Ο Τροχός της Τύχης».

    Με 16,9% στο δυναμικό και 15,4% στο γενικό, επέστρεψε το Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο στον Alpha, ενώ η δημοφιλής καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» σημείωσε 15,5% στο δυναμικό και 17,7% στο γενικό.

    Το Still Standing με την Μαρία Μπεκατώρου σημείωσε 14,8% στο δυναμικό κοινό και 18,7% στο γενικό σύνολο, με ένα συναρπαστικό επεισόδιο, αφού ο παίκτης κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 30.000 ευρώ, ποσό που έχει να δοθεί από τον πρώτο κύκλο του τηλεπαιχνιδιού.

    Τα κορυφαία tweets για την πρεμιέρα του My Style Rocks



    ΣΧΟΛΙΑ