Menu
-0.16%
Τζίρος: 215.79 εκατ.

Ευρωαγορές: θετικά πρόσημα παρά την ένταση στη Μέση Ανατολή – Στήριξη από τις ενεργειακές μετοχές

Media

Mononews100: Έρχονται τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου οι πιο επιδραστικοί Έλληνες του 2023!

Comments

Mononews100: Τα επιδραστικότερα πρόσωπα της χρονιάς που πέρασε για πέμπτη συνεχή χρονιά στο mononews.gr

Το πρώτο βήμα είναι εκείνο που ανοίγει τον δρόμο για τα μακρινά ταξίδια…

1

Ήταν το 2019 όταν το mononews αποφάσισε να ξεκινήσει μια σύνθετη, υψηλών απαιτήσεων και συνάμα πρωτοποριακή δημοσιογραφική πρωτοβουλία για τα δεδομένα των ελληνικών digital media – αναδεικνύοντας τα 100 επιδραστικότερα πρόσωπα της χώρας. Μια κίνηση που αποκτά πλέον θεσμική υπόσταση, καθώς είναι η πέμπτη χρονιά δημοσιοποίησης της λίστας του Mononews100. Στην οποία συγκαταλέγονται όσοι άφησαν το δικό τους ξεχωριστό αποτύπωμα στη διάρκεια του 2023. Κινούμενοι σε ένα ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων.

Επιχειρηματίες, πολιτικοί παράγοντες, τραπεζίτες, εφοπλιστές, εκπρόσωποι της δικαιοσύνης, άνθρωποι του πολιτισμού, της επιστημονικής κοινότητας και του αθλητισμού, managers, διαχειριστές funds, στελέχη νομικών γραφείων που παρέχουν χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, όπως επίσης χρηματιστές και πρόσωπα που υλοποιούν καινοτόμες ιδέες σε διάφορους τομείς.

Αποτελούμενη από 21 συντάκτες, η δημοσιογραφική ομάδα του mononews αξιολόγησε μέσα από μια σειρά κριτηρίων τους 100 με τον ισχυρότερο βαθμό επιδραστικότητας. Κατέληξε επίσης σε ένα πλουραλισμό ισάξιων επιλογών, σε ό,τι αφορά τα κυρίαρχα πρόσωπα της περσινής χρονιάς.

Φέτος, η λίστα του Mononews100 απαρτίζεται σχεδόν κατά το ήμισυ από νέα πρόσωπα, σε σχέση με εκείνη της προηγούμενης χρονιάς, ενώ διευρυμένη είναι και η παρουσία των γυναικών. Παράλληλα στην επιπρόσθετη ενότητα newcomers αξιολογούνται πρόσωπα που αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διάρκεια της νέας χρονιάς.

Συντελεστές

Γενική Επιμέλεια: Δημήτρης Κόκκορης

Συντονισμός: Λίλιαν Μαργαρίτη

Editor in Chief: Ελένη Κρίτσαλου

Commercial Director: Άντζυ Προκοπίου

Τα κείμενα έγραψαν οι: Μαρίνα Πρωτονοταρίου, Δημήτρης Κόκκορης, Έφη Καραγεώργου, Σάββας Αθανασίου, Βασίλης Κανέλλης, Άννα Διανά, Χάρης Μπιτζανάκης, Λίλιαν Μαργαρίτη, Ρεγγίνα Σπυράτου, Χριστίνα Παπαγιάννη, Ντόγια Καρολίνη, Μαρία Θερμού, Βασίλης Τσεκούρας, Ελπίδα Οικονομίδη, Βίκυ Καρατζαφέρη, Κατερίνα Δαφέρμου, Αργυρώ Μαυρούλη, Σταύρος Χαρίτος, Ελένη Κρίτσαλου, Ελευθερία Αρλαπάνου, Σόνια Χαϊμαντά.

Η λίστα Mononews 100 με τα επιδραστικότερα πρόσωπα του 2023 έρχεται τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΕΚΚΟΜΕΔ, οι καναλάρχες και μια κραυγαλέα αναπτυξιακή στρέβλωση – Το κράτος βλέπει κανάλια, η αγορά βλέπει οθόνες: Η μεγάλη αδικία σε βάρος των ενημερωτικών sites
Το ΕΚΚΟΜΕΔ, οι επιδοτήσεις και η αδικία με τα sites, τι συμβαίνει με το ΑΝΤ+, η έκπληξη με Λιάγκα, τι θα κάνει ο Χιώτης, ο «χωρισμός» της Μαλέσκου και τα σενάρια για Καπουτζίδη και Σκορδά
Netflix, Disney και YouTube ετοιμάζουν «πόλεμο» δισεκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα Μουντιάλ
Ο Γιώργος Λιάγκας ανανέωσε με τον ΑΝΤ1 για τα επόμενα 2 χρόνια
Η Γη της Ελιάς: Το μεγάλο φινάλε μετά από 969 επεισόδια στο MEGA
To σκληρό διαζύγιο του Χιώτη, η αποχώρηση Χατζηνικολάου, που θα πάνε Σίσσυ Χρηστίδου και Σκορδά, η «μάχη» της ΕΡΤ, η πρωινή Ζήνα και ο ψαλιδισμένος Λιάγκας
3.260.254 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Ιούνιο
Η μάχη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων περνά στην πολιτική: Τι σημαίνει η εποχή Μπέρναμ για το δωρεάν αθλητικό θέαμα
Η ήττα της ΕΡΤ στο μπάσκετ, η «φουλ επίθεση» από Αλαφούζο, τι συνέβη με τη Φαίη Σκορδά, τα σενάρια για το SDNA και τι αλλάζει σε Σκάι και ΑΝΤ1
Παραμένει στο MEGA η Αγγελική Νικολούλη