• Media

    Μετά τη Φωτιά: Ποιο είναι το σχέδιο της Φαίδρας για την Ανθή (video)

    • NewsRoom
    ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ


    Δύο νέα επεισόδια θα απολαύσουμε αυτή την εβδομάδα στο Μετά τη Φωτιά, τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 που καθήλωσε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

    Η συγκλονιστική συνέχεια της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 έρχεται την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και υπόσχεται πλούσια πλοκή, συνεχείς ανατροπές και δυνατά συναισθήματα.

    Τι θα δούμε στο Μετά τη Φωτιά

    Πέμπτη 12 Οκτωβρίου

    Επεισόδιο 3

    Η Ειρήνη, σίγουρη γι’ αυτό που είδε, κατηγορεί μπροστά σε όλους τον Αλέξανδρο ότι αυτός ευθύνεται για τον χαμό της Ανθής στη φωτιά. Ο Άρης αρνείται να πιστέψει ότι η Ιωάννα έχει πεθάνει και επιμένει να γίνει εξέταση DNA της σορού.

    Η Ιωάννα, αποφασισμένη να πάρει την Ιόλη και να φύγουν κρυφά στο εξωτερικό, ζητάει από τον Νίκο να της βρει πλαστά διαβατήρια.

    ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

    Εκείνος, αγνοώντας τον κίνδυνο, ζητάει τη βοήθεια του Οδυσσέα, την ίδια ώρα που η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τα αίτια και τους υπαίτιους της πυρκαγιάς…

    Η Φαίδρα αποφασίζει να προχωρήσει με το σχέδιό της και μεταφέρει την Ανθή στο σπίτι της… Όταν, όμως, η Ανθή ξυπνάει από τη νάρκωση και συνειδητοποιεί πού βρίσκεται, προσπαθεί να διορθώσει το λάθος που έχει γίνει…

    Δείτε το trailer:

    Παρασκευή 13 Οκτωβρίου

    Επεισόδιο 4

    Ο Άρης πιέζει τη Φαίδρα να του δώσει τα ονόματα όσων είχαν πρόσβαση στο νεκροτομείο το βράδυ της τραγωδίας, με σκοπό να μάθει αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την Ιωάννα. Η Ειρήνη καλείται να αντιμετωπίσει τις πιέσεις των δημοσιογράφων που της επιρρίπτουν ευθύνες για την μη τήρηση των κανόνων ασφαλείας. Ο Νίκος γράφει ένα αποκαλυπτικό άρθρο για τη νύχτα της φωτιάς.

    ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

    Όταν το βλέπει ο Αλέξανδρος, αποφασίζει να του δώσει ένα σκληρό μάθημα… Η Ειρήνη, επηρεασμένη από τον πόνο και τις τύψεις της, επιστρέφει στον καμένο χώρο της εκδήλωσης. Εκεί θα συναντήσει τον Οδυσσέα… Η Ιωάννα επικοινωνεί κρυφά με την Ιόλη και ξεκινάει να πάει να την πάρει, χωρίς να γνωρίζει ότι ο Σάκης οργώνει τη γειτονιά ψάχνοντας για ίχνη της…

    ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

    Διαβάστε επίσης:

    Μετά τη Φωτιά: Η έκπληξη της χρονιάς!

    Αθηνά Οικονομάκου: Υπάρχουν μέρες που κλαίω 10 ώρες (video)

    Το Ναυάγιο: Αυτή είναι η αρχή του τέλους (video)



    ΣΧΟΛΙΑ