• Media

    Το Ναυάγιο: Αυτή είναι η αρχή του τέλους (video)

    • NewsRoom
    ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ


    Νέο συναρπαστικό επεισόδιο έχουμε απόψε στο Ναυάγιο στο MEGA.

    Η κατάσταση στο «Φοίνιξ» δεν θα αργήσει να βγει εκτός ελέγχου. Την ίδια ώρα που οι ήρωες ζουν τις προσωπικές τους ιστορίες, άλλες τρυφερές και άλλες δραματικές, το μοιραίο φορτηγό χτυπά την μπουκαπόρτα ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση.

    Τι θα δούμε απόψε στο Ναυάγιο

    Στο 7ο επεισόδιο, η Λίνα ζητάει συγγνώμη από τον Μάκη και αυτός σε αντάλλαγμα της ζητάει ένα ραντεβού όταν φτάσουν στην Αθήνα. Ένα ραντεβού που ίσως η μοίρα τους στερήσει.

    Η Χωροφυλακή ανακρίνει τον παπά και την παπαδιά για τη φυγή του Πέτρου, ενώ ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Λίνα το έσκασε με το Φοίνιξ και τρελαίνεται.

    Οι νεόνυμφοι κλειδώνονται στην καμπίνα τους και ξεκινούν τον μήνα του μέλιτος, την ώρα που ο Βασίλης επιμένει να μάθει ποιος είναι ο εραστής της Ασημίνας.

    Τα αυτοκίνητα στο γκαράζ λύνονται και το πλήρωμα τρέχει να σώσει την κατάσταση, αλλά είναι ήδη αργά.

    Ένα φορτηγό χτυπάει την μπουκαπόρτα και τα νερά μπαίνουν ορμητικά μέσα στο πλοίο.

    Είναι η αρχή του τέλους. Ο Μιχάλης προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σώσει την κατάσταση, αλλά ο καπετάνιος δεν είναι πρόθυμος να τον διευκολύνει.

    Η Ειρήνη καταλαβαίνει πως ο εφιάλτης της γίνεται πραγματικότητα, ενώ ο Πέτρος διαπιστώνει πως ό,τι έζησε εκείνος στο χωριό του είναι μόνο η αρχή της τραγωδίας.

    Η Λίνα ψάχνει να βρει τον σκύλο της που έχει χαθεί μέσα στο χάος.

    Ο Μάκης προσπαθεί να απεγκλωβίσει τους φίλους του από τη νυφική καμπίνα, ενώ ο Άγγελος καλείται να αποφασίσει για τις ζωές των δύο κρατουμένων που συνοδεύει. Οι επιβάτες ζουν στιγμές τρόμου, αφού τα σωσίβια δεν φτάνουν για όλους και το πλοίο έχει πάρει επικίνδυνη κλίση.

    ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Αθηνά Οικονομάκου: Υπάρχουν μέρες που κλαίω 10 ώρες (video)

    O ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας – Τι συνέβη

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 11 Οκτωβρίου



    ΣΧΟΛΙΑ