• Media

    Netflix και #ΜενουμεΣπιτι: 7+2 σειρές για να περάσεις την καραντίνα του κορονοϊού


    Συντροφιά στις μέρες του κορονοϊού και της αυτοαπομόνωσης μάς προσφέρει μια πληθώρα από σειρές που μπορούμε να παρακολουθήσουμε στο Netflix από την άνεση του καναπέ.

    Δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή από τώρα για να απολαύσουμε τηλεοπτικές σειρές που είτε είχαμε στη λίστα μας από καιρό, αλλά δεν βρίσκαμε το χρόνο να δούμε, είτε αναζητούμε νέες για να «κολλήσουμε» προκειμένου να κυλήσει ο χρόνος μέσα στο σπίτι ευχάριστα.

    Μέχρι, λοιπόν, να περάσει ο ιός εμείς #ΜένουμεΣπίτι και μπαίνουμε στον ανατρεπτικό κόσμο μοναδικών ηρώων που θα μας κάνουν να ξεχαστούμε έστω και για λίγο…

    Elite (2018 – )

    Κύκλοι: 3

    Μετά το δημοφιλές «La Casa de Papel», όλο και περισσότερες ισπανικές σειρές τραβούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών παγκοσμίως. Μια από αυτές είναι το «Elite», που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο #1 του Top 10 στο ελληνικό Netflix, καθώς ο τρίτος κύκλος μόλις κυκλοφόρησε.

    Πρόκειται για ένα αστυνομικό, εφηβικό δράμα με σασπένς και ανατροπές που υπόσχεται να καθηλώσει.

    «Όταν τρεις έφηβοι της εργατικής τάξης γράφονται σε ένα ιδιωτικό σχολείο της Ισπανίας, η σύγκρουση ανάμεσα σε αυτούς και τους πλούσιους συμμαθητές τους καταλήγει σε φόνο»

    Δείτε το trailer:

    Toy Boy (2019)

    Κύκλοι: 1

    Ακόμα μια νέα ισπανική σειρά, που βρίσκεται στο #2 των προτιμήσεων του ελληνικού κοινού είναι το «Toy Boy».

    «Μετά από επτά χρόνια στη φυλακή, ένας στρίπερ πρόκειται αναπάντεχα να δικαστεί εκ νέου. Αποφυλακίζεται υπό όρους και ψάχνει αποδείξεις ότι κατηγορήθηκε άδικα για φόνο»

    Δείτε το trailer:

    Riverdale (2017 – )

    Κύκλοι: 4

    Βασισμένο στο γνωστό κόμικ με πρωταγωνιστή τον Άρτσι, το Riverdale, μια φαινομενικά ήσυχη πόλη, αναστατώνεται από ένα φόνο. Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο. Μπόνους η συμμετοχή του αξέχαστου Λουκ Πέρι.

    Με νέο επεισόδιο κάθε Τετάρτη!

    «Στο Ρίβερντεϊλ, η Μπέτι, ο Άρτσι, ο Τζάγκχεντ και η Βερόνικα παλεύουν με αντικρουόμενες επιθυμίες, ενώ αντιμετωπίζουν τον τραγικό θάνατο ενός συμμαθητή τους»

    Δείτε το trailer:

    The Stranger (2020)

    Κύκλοι: 1

    Ένα αστυνομικό δράμα μυστηρίου βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Χάρλαν Κομπέν.

    «Ένας σοκαριστικός ισχυρισμός για τη γυναίκα που οδηγεί τον οικογενειάρχη Άνταμ Πράις σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ανακαλύψει την αλήθεια»

    Δείτε το trailer:

    Grace and Frankie (2015 – )

    Κύκλοι: 6

    Μια κωμική σειρά με πρωταγωνίστριες δύο γυναίκες που περνούν από τη «λυκοφιλία» σε άλλο επίπεδο, όταν οι συνέταιροι άνδρες τους τις παρατάνε γιατί έχουν σχέση μεταξύ τους…!

    Με την μοναδική Τζέιν Φόντα και την ταλαντούχα Λίλι Τόμλιν.

    Δείτε το trailer:

    Insatiable (2018 – 2019) 

    Κύκλοι: 2

    Μια κωμωδία με έντονο καυστικό χιούμορ και εκκεντρικούς χαρακτήρες.

    Μια νέα που έχει πέσει θύμα μπούλινγκ συμμετέχει σε καλλιστεία με σκοπό να πάρει εκδίκηση, έχοντας στο πλευρό της έναν σύμβουλο, που σύντομα καταλαβαίνει πως έχει μπλέξει»

    Δείτε το trailer:

    Ο Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ (1990 – 1996)

    Κύκλοι: 6

    Μια «χρυσή» και αγαπημένη κωμωδία από το παρελθόν, με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ, που του χάρισε δυο Χρυσές Σφαίρες το 1990!

    «Η ζωή της εύπορης οικογένειας των Μπανκς αναστατώνεται όταν έρχεται να μείνει μαζί τους στο Μπελ Αιρ ο νεαρός Γουίλ, ένας ατίθασος συγγενής τους από την Φιλαδέλφεια»

    Πάρτε μια γεύση:

    Love is Blind (2020)

    Κύκλοι: 1

    Αν απογοητευτήκατε που τελικά αναβλήθηκε η πρεμιέρα του ελληνικού «Big Brother» και σας λείπει το «Power of Love», το «Love is Blind» είναι εδώ για σας και έρχεται να αναπληρώσει το μεγάλο κενό.

    Ο Νικ και η Βανέσα Λασέϊ παρουσιάζουν ένα κοινωνικό πείραμα όπου ελεύθεροι άνδρες και γυναίκες ψάχνουν την αγάπη και αρραβωνιάζονται, προτού γνωριστούν από κοντά

    Δείτε το trailer:

    Πανδημία: Ο κύκλος του ιού της Γρίπης (2020)

    Κύκλοι: 1 με 6 επεισόδια

    Ένα άκρως επίκαιρο ντοκιμαντέρ που είναι διαθέσιμο στο Netflix είναι η «Πανδημία», που δείχνει την προσπάθεια των γιατρών να αντεπεξέλθουν στην ραγδαία αύξηση των ασθενών της γρίπης, αλλά και την αναζήτηση του εμβολίου.

    «Σε αυτή την εισαγωγή για τη ζωή στην πρώτη γραμμή, γιατροί στις ΗΠΑ και την Ασία πολεμούν τη γρίπη, ενώ ερευνητές προσπαθούν πυρετωδώς να βρουν ένα καθολικό εμβόλιο»

    Δείτε το trailer:



    ΣΧΟΛΙΑ