• Media

    MasterChef spoiler: Ανατροπή – Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

    masterchef

    Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος


    Μια αποχώρηση, που θα προκαλέσει αίσθηση απόψε στο MasterChef

    Απόψε στις 21:00, στο 41ο Επεισόδιο του MasterChef 5: Η ψηφοφορία και η άβολη διαδικασία της, λαμβάνει χώρα για ακόμα μια φορά. Τα επιχειρήματα είναι πολλά για τους υπαίτιους της ήττας. Κάποιοι αναλαμβάνουν θαρραλέα τις ευθύνες τους και άλλοι διαμαρτύρονται. Τρεις τελικά θα βρεθούν πίσω από τους πάγκους να μαγειρέψουν, ίσως και για τελευταία φορά, μέσα στον διαγωνισμό.

    Είναι η στιγμή, σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού, που η υπέρμετρη σιγουριά μπορεί να στοιχίσει τη θέση στους 14. Κάθε μέρα που περνάει και κάθε πρόκριση, από τη μια δοκιμασία του διαγωνισμού στην επόμενη, είναι και μια μικρή επιβεβαίωση για την είσοδο στην τελική δεκάδα. Ένα όνειρο, που φέτος φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο, αφού το επίπεδο είναι ιδιαίτερα ανεβασμένο, κατά γενική ομολογία.

    Στη δοκιμασία αποχώρησης βρίσκονται τρεις καλοί, αλλά πολύ διαφορετικοί μάγειρες και το πιάτο της βραβευμένης chef Ερασμίας Μπαλάσκα, θυμίζει κάτι από γλυκό. Όπως τονίζει όμως και η ίδια στους υποψήφιους, η επιμονή στη λεπτομέρεια και οι λεπτοί χειρισμοί, είναι τα στοιχεία, που θα τους βοηθήσουν να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

    Μια αποχώρηση, που θα προκαλέσει αίσθηση. Στον εξώστη τα πρόσωπα κάποιων “παγώνουν”, ενώ κάποιοι άλλοι χαίρονται, θεωρώντας το αποτέλεσμα ως μια δικαίωση.

    Σύμφωνα με το spoiler για το MasterChef που έκανε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό, απόψε αποχωρεί ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

    Δείτε το τρέιλερ του MasterChef για το αποψινό επεισόδιο:

    Διαβάστε ακόμη:

    House of Fame: «Άναψαν τα αίματα» ανάμεσα σε Μεταξόπουλο & Αρσενάκο – Ποιος παίκτης αποχώρησε

    «Η Φάρμα»: Συγκλόνισε ο Ερωτόκριτος μιλώντας για τον θάνατο του 11χρονου γιου του από λευχαιμία

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ