• Media

    House of Fame: «Άναψαν τα αίματα» ανάμεσα σε Μεταξόπουλο & Αρσενάκο – Ποιος παίκτης αποχώρησε

    House of Fame

    House of Fame


    Ακόμη ένα live του House of Fame παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής

    Οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για ακόμη μία φορά, με άλλους να τα πηγαίνουν καλύτερα και άλλους να κρίνονται… μετεξεταστέοι.

    Στο τέλος της βραδιάς, η παρουσιάστρια Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από την Ακαδημία.

    Υποψήφιοι προς αποχώρηση από το προηγούμενο live ήταν ο Μηνάς Τσουκάνης, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας κι η Έλενα Ροϊνού που δεν είχαν καταφέρει να χαρίσουν και τις καλύτερες ερμηνείες. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας αλλά μόνο δύο σπουδαστές κατάφεραν να συνεχίσουν στην μουσική ακαδημία.

    Η Ελένη Φουρέιρα αρχικά ανακοίνωσε ότι ο Στέφανος παραμένει στο σόου. Ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και δεν θα συνεχίσει να λαμβάνει μαθήματα μουσικής στο House of Fame, είναι η Έλενα Ροϊνού. Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Αλεξάνδρα Κολαϊτη, η Holly Grace κι ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

    Ωστόσο, η πιο έντονη στιγμή της βραδιάς ήρθε λίγο μετά την εμφάνιση του Στέφανου, που στάθηκε αφρομή να δημιουργηθεί μία έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Πάνο Μεταξόπουλο και τον Γιώργο Αρσενάκο.

    Με αφορμή το κομμάτι που ερμήνευσε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και το αφιέρωσε στην γιαγιά του, ο κριτής του μουσικού σόου του ΣΚΑΪ χαρακτήρισε σαν συναισθηματική, παρά καλή επιλογή από πλευράς του.

    Έτσι, αμέσως μετά την κριτική, ο Πάνος Μεταξόπουλος θέλησε να πάρει τον λόγο και απασφάλισε προς υπεράσπιση του σπουδαστή της μουσικής ακαδημίας! «Εμείς κλαίγαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Στέφανο, να του πω ότι είναι καλλιτέχνης. Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό που έκανε πάνω στη σκηνή, χαίρομαι που το αφιέρωσε στη γιαγιά του. Θέλω να του πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που ένας καλλιτέχνης βρίσκει αφορμή για να εκφράσει αυτό που νιώθει, κύριε Αρσενάκο και όχι για οποιαδήποτε αδερφή ή δεν ξέρω τι είπατε πριν» σημείωσε χαρακτηριστικά.

    «Ειλικρινά δεν ξέρω πως να εκλάβω αυτό που είπατε πριν. Πρέπει να σέβεστε τον πόνο ενός παιδιού. Μπορεί να έκανε 500 φάλτσα, δε με απασχολεί καθόλου αλλά τον λόγο που το έκανε, σε αυτόν πρέπει να σκύβετε το κεφάλι» συμπλήρωσε ο Πάνος Μεταξόπουλος για να κλείσει με την υπογράμμιση, «εγινα κατανοητός;”.

    Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αρσενάκος θέλησε να κάνει εκ νέου σαφή την δική του άποψη. «Θεωρώ ότι ο Στέφανος πρέπει να μείνει και να μάθει από εσάς απλά πρέπει να έχει άλλο κριτήριο» δήλωσε μέσα σε όλα.

    Διαβάστε ακόμη:

    «Η Φάρμα»: Συγκλόνισε ο Ερωτόκριτος μιλώντας για τον θάνατο του 11χρονου γιου του από λευχαιμία

    Μαρίνα Πατούλη: “Ο γάμος μας με τον Γιώργο Πατούλη περνάει κρίση – Βιώνω ένα βαθύτατο πένθος”

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ