• Media

    MasterChef: Ο παίκτης που αποχώρησε

    • NewsRoom
    Τέσσερις παίκτες από το MasterChef ενώπιων των κριτών

    Οι παίκτες του MasterChef 2022


    Ακόμα μια αποχώρηση είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef.

    Νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box αναδείχθηκε ο Μάριος Λιόλιος. Στα πλεονεκτήματα που είχε, όπως άλλωστε συνηθίζεται κάθε φορά, ήταν να μοιράσει ο ίδιος τον αριθμό κονσερβών στους συμπαίκτες του για το Τεστ Δημιουργικότητας.

    Στη συνέχεια, ο Μάριος αποφάσισε να μην αντιμετωπίσει τη Φανή Ζιώγα προκειμένου να διεκδικήσει την κάρτα ασυλίας, καθώς μια ενδεχόμενη ήττα του θα έβαζε σε κίνδυνο την παραμονή του στον διαγωνισμό.

    Κάποιοι κατάφεραν με τις δημιουργίες τους να εντυπωσιάσουν τους απαιτητικούς κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Άλλοι πάλι, απογοήτευσαν.

    Εκείνος, όμως, που ξεχώρισε είναι ο Δημήτρης Ταϊρίδης. Στις θέσεις των υποψήφιων προς αποχώρηση βρέθηκαν ο Στέφανος Σαμανής, η Αναστασία Ντμίτρουκ και ο Γιώργος Μελανδίνος.

    Οι τρεις παίκτες έδωσαν ακόμα μια μάχη προκειμένου να κρατήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν φάνηκε να ενθουσίασε. Αντίθετα, οι υποψήφιοι MasterChef, όχι μόνο δεν κατάφεραν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τις αστοχίες τους, όταν ρωτήθηκαν από τους κριτές, κάτι που έκανε ακόμα πιο δυσάρεστη την κατάσταση.

    Στο τέλος, ανακοίνωσαν ότι εκείνος που απείχε εντελώς από το ζητούμενο του πιάτου ήταν ο Στέφανος, ο οποίος αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

    Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο:

    Αιφνίδια οικειοθελής αποχώρηση

    Λίγο πριν ξεκινήσουν οι παίκτες τη μάχη στην κουζίνα, η Τατιάνα Χαρτάτι, η οποία ήταν υποψήφια προς αποχώρηση ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει οικειοθελώς.

    Ο λόγος ήταν επειδή της λείπει η οικογένειά της.

    «Εγώ αποφάσισα ότι δε θα μαγειρέψω σήμερα γιατί μου λείπει η οικογένειά μου και το σπίτι μου. Ναι… Θέλω να αποχωρήσω. Το έχω σκεφτεί από χθες και είμαι σίγουρη». Κάποιοι από τους συμπαίκτες της ανέφεραν πως το περίμεναν γιατί το είχε αναφέρει πως της λείπει το παιδί της.

    Οι κριτές ξαφνιάστηκαν από την απόφασή της, αλλά κατανόησαν την απόφασή της.

    Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου:

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου

    Άγιος Παΐσιος: Ρεκόρ τηλεθέασης για τη σειρά του MEGA

    Το Πρωινό: Στην πρώτη θέση για άλλη μια εβδομάδα



    ΣΧΟΛΙΑ