Στην πρώτη θέση στη ζώνη προβολής του ήταν το «Πρωινό» και την εβδομάδα 14-18 Φεβρουαρίου, συνεχίζοντας δυνατά την ανοδική του πορεία.
Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα κατέγραψε μέσο όρο 15,4%, στο δυναμικό κοινό 18-54, και ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών για την ψυχαγωγία και την ενημέρωσή τους.
Το πιο πιστό κοινό του «Πρωινού» ήταν οι γυναίκες, όπου σε επιμέρους ηλικιακή ομάδα σημείωσε 20,7%, ενώ και οι άνδρες ήταν στην παρέα της εκπομπής με ποσοστό που έφτασε το 16,8%.
Η υψηλότερη τηλεθέαση ημέρας, για το συγκεκριμένο διάστημα, ήταν την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, καταγράφοντας μερίδιο 19,1%, στο δυναμικό κοινό 18-54.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Louboutin: βάζει φωτιά στη Formula 1
- Cartier Panthère και η ελληνική επιρροή στην υψηλή κοσμηματοποιία
- Ένα στέμμα σε μορφή νομίσματος: Το ακριβότερο συλλεκτικό νόμισμα του κόσμου βγαίνει σε δημοπρασία
- Η κουρασμενη αγορά, ο επίμονος Αθανασίου και η super Lamda, ο happy Στουρνάρας, πόσα λεφτά βγάζει ο Προκοπίου από τους καφέδες, η κατήφεια στην ΝΔ λόγω Λοβέρδου, τα τριτοτέταρτα ραντεβού Κικίλια και το showdown Ολγας – Μίνωα
