• Media

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τέλος (με παρασκήνιο) και από τον ΣΚΑΪ!

    Σπυροπουλου-Κωνσταντινα

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν κατάφερε να κάνει νούμερα τηλεθέασης όσο εκείνα της προκατόχου της, Ευαγγελίας Αραβανή, στο My Style Rocks. Και ενώ λέγεται πως ήδη ο τηλεοπτικός σταθμός έχει προσεγγίσει την Σάσα Σταμάτη για την παρουσίαση του προγράμματος στην επόμενη σεζόν, η Σπυροπούλου έχει προκαλέσει δυσφορία, όχι για όσα είπε, αλλά κυρίως για όσα δεν διέψευσε!

    Ω, για άλλη μια φορά είναι η πρωταγωνίστρια κάθε ιστορίας! Χαδιάρικη, γατίσια ομιλία και ζαχαρένιο νάζι χαρακτηρίζουν την ακαταμάχητη, ξανθιά και γαλανή, καλλίγραμμη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που ουδείς μπορεί να της αντισταθεί.

    Όπως σε όλες τις περιπτώσεις των υπέρλαμπρων αστέρων υπάρχουν αυτοί που τη λατρεύουν και εκείνοι που λατρεύουν να τη μισούν, αλλά δεν υπάρχει κανείς που να αδιαφορεί για την όλο ακκισμούς και γλύκες Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

    Η νεαρή παρουσιάστρια του τουρκικής κατασκευής «My Style Rocks», δε, απασχόλησε για άλλη μια φορά τα μέσα, απολαμβάνοντας, όπως φαίνεται, τις φήμες για ένα δήθεν ειδύλλιο με τον Τούρκο παραγωγό και πολυεκατομμυριούχο Ατζούν Ιλίτζαλι, ισχυρότατο παράγοντα πλέον του ΣΚΑΪ.

    Λέγεται πως η Κωνσταντίνα, η οποία δεν διέψευσε τις φήμες για την σχέση με τον προσφάτως διαζευγμένο κροίσο του θεάματος, δημιουργεί και εργασιακά θέματα αναφορικά με το “Survivor Πανόραμα”, αφήνοντας υπονοούμενα για δήθεν πρόταση που έχει δεχθεί από το κανάλι του Νέου Φαλήρου, ενώ είναι γνωστό πως την εκπομπή θα παρουσιάσει μια άλλη ογκόλιθος της δημοσιογραφίας, η κυρία Μπάγια Αντωνοπούλου.

    Ω! Η χαριτόβρεχτη Κωνσταντίνα, κατά όπως φαίνεται, δεν αφήνει κανέναν στον ΣΚΑΪ να πλήξει!

    Σπυροπούλου

    Ρετρό αναδρομή: Η Κωνσταντίνα, η Ελένη, η εκπομπή και ο σερβιτόρος!

    «Κάθε άγιος έχει παρελθόν. Κάθε αμαρτωλός έχει μέλλον» αφόριζε ο θεϊκός Όσκαρ Ουάιλντ και στην περίπτωση της Κωνσταντίνας μας υπάρχει πάρα πολύ αγιότης για ένα τόσο νέο κορίτσι πίσω της αλλά και υποσχέσεις αμαρτίας εμπρός της!

    Καθιερωμένη ως παρουσιάστρια σε χρόνο ρεκόρ, ως γνωστόν, από μοντέλο για μακιγιάζ στο πλατό της μέντορας της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, εξαφανίζοντας εν μια νυκτί την Ευαγγελία Αραβανή, για να αποκτήσει, με αστραπιαίες διαδικασίες, τη δική της εκπομπή, το αείμνηστο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», σε ένα φαραωνικό πλατό, που θύμιζε «βίλα μου, βιλάρα μου και ανάκτορο μου πολυώροφο».

    Τότε πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν! Πως η Κωνσταντίνα απομάκρυνε συνεργάτες από κοντά της με ευκολία και αναίτια, ας πούμε γιατί στραβοκοιμήθηκε το βράδυ. Ειπώθηκε πως ήταν απαιτητική, σκληρή, αυταρχική, συγκεντρωτική αν και με πλήρη άγνοια κινδύνου και του ίδιου μέσου. Δημοσιοποιούνταν σωρηδόν οι φήμες πως της γίνονταν όλα τα χατίρια και συμπεριφέρονταν κακομαθημένα, παίζοντας με τις δουλειές, άρα και τις ζωές των άλλων.

    Γεγονός ήταν πως οι  αρχισυντάκτες της εκπομπής άλλαζαν ραγδαία, οι συντάκτες εξαφανίζονταν, οι ρεπόρτερ αντικαθίσταντο εν ριπή οφθαλμού. Και η Κωνσταντίνα μας, απόλυτη πρωταγωνίστρια σε τρέιλερ και πλατό, λες και δεν είχε συνεργάτες, συνέχιζε με έναν αέρα υπέροχης, ως μια Μέριλ Στριπ της παρουσίασης, χωρίς όμως ούτε ένα Όσκαρ.

    Τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής ήταν αντιστρόφως ανάλογα της θριαμβικής στάσης. Πολικά παγωμένα, κατεψυγμένα, ουδόλως συνηγορούσαν σε αυτό τον αέρα ντίβας που απέπνεε η Κωνσταντίνα.

    Το κοινό ήθελε να μαθαίνει νέα της, να χαζεύει φωτογραφίες της με μπικίνι, να ενημερώνεται -και να ονειρεύεται- για τις ανέμελες διακοπές της στο Αιγαίο, με το «Quintessa» του Δημήτρη Κοντομηνά, μαζί με την Ελένη Μενεγάκη, τον Μάκη Παντζόπουλο και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

    Θαύμαζε τις λεπτομέρειες και τις πόζες χαράς στις Μαλδίβες, στη Μύκονο, πάντα με την Ελένη Μενεγακη! Το κοινό άπληστα ζητούσε λεπτομέρειες για τη φιλία και την dolce vita των δυο ωραίων γυναικών.

    Αλλά, δεν έδειχνε καθόλου λιγάκι φιλότιμο, το άτιμο, να δει έστω ικανοποιητικά, λίγο από την  τόσο διαφημισμένη, δαπανηρή και πολυσυζητημένη εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

    Η φιλία με την Μενεγάκη τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες. Γιατί; Σύμφωνα με την βετεράνο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου: «Κάποια στιγμή βρίσκονται σε ένα εστιατόριο η Ελένη Μενεγάκη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τους συντρόφους τους. Κατά τη διάρκεια της παραγγελίας του φαγητού, η Κωνσταντίνα έκανε μια περίεργη παρατήρηση στους σερβιτόρους, τους συμπεριφέρθηκε με έναν τρόπο που ήταν λίγο αγενής. Η Ελένη της έκανε παρατήρηση ότι δεν συμπεριφέρονται έτσι. Αυτό ήταν και τελείωσε… Δεν έκοψε η Ελένη Μενεγάκη την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Κωνσταντίνα έκοψε την παρέα με την Ελένη»!

    Και έτσι πάνε οι βόλτες, πάνε οι εξωτικές διακοπές και οι φωτογραφίσεις, πάνε και οι φιλίες!

    Η Κωνσταντίνα στα δικαστήρια 

    «Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει» λέει η παροιμία, αλλά η  Κωνσταντίνα μας, δεν έδειξε αλληλεγγύη στον εκπομπάρχη -τότε- Γιώργο Λιάγκα και στην δημοσιογράφο απλώς -τότε, επίσης- Σάσα Σταμάτη και τους έσυρε στα δικαστήρια, αρνούμενη να κάνει πίσω και να συμβιβαστεί.

    Οι Λιάγκας και Σταμάτη είχαν πει πως ήταν ευθύνη της Σπυροπούλου οι αθρόες απομακρύνσεις εργαζομένων από την εκπομπή, ενώ ο δημοσιογράφος είχε πει πως πληρώνονται και άνθρωποι για να προστατεύουν την ωραία Κωνσταντίνα.

    Σπυροπουλου-Κωνσταντινα
    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    Η ευαίσθητη και άμαθη παρουσιάστρια όμως, τους έσυρε στα δικαστήρια ζητώντας το πόσο των 250.000 από τον καθένα για να συμπληρωθεί μισό εκατομμύριο ευρώ! Έριξε μετά το ποσό στις 50.000 το κεφάλι αλλά η τυφλή θεότητα των δικαστηρίων που δεν διακρίνει φωτογένειες αποφάνθηκε πως η Σάσα Σταμάτη είναι αθώα και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όφειλε να της καταβάλει το ποσό των 1000 ευρώ για δικαστικά έξοδα, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας καθάρισε με ένα ποσό των  8.000 ευρώ εκ των οποίων μόλις 5.800 θα εισέπραττε η παρουσιάστρια διότι η ίδια επιβαρυνόταν με τα έξοδα δικαστηρίου για το δικαστικό ένσημο της αγωγής.

    Η ωραία Κωνσταντίνα μετά από αρκετό καιρό, βρέθηκε και χωρίς εκπομπή αλλά και εκτός Alpha! Επέστρεψε στην Φιλοσοφική Σχολή για πτυχίο και διδασκαλίες, πήγε σε μικρότερο σπίτι και μες σ αυτό άλλαξε συνολικά και συμπεριφορές.

    Διαβάζοντας μάλλον για τη Φιλοσοφική, ασπάστηκε την πλατωνική ρήση που αναφέρεται στο «Συμπόσιο» πως «όμοιος ομοίω αεί πελάζει» και βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό άλλης, νυχτερινής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα!

    Εκεί τέθηκαν για συζήτηση τα μεγάλα τους υπαρξιακά θέματα και χώρισαν ως δυο πλέον αγαπημένοι συνάδελφοι στο ακλόνητο στις θέσεις του τηλεοπτικό, κοινό περιβάλλον. Η Κωνσταντίνα μας, όμως, πια είχε αποφασίσει να δείξει τι παιδί είναι και πόσο παρεξηγημένο! Survivor

     Η ουμανίστρια Κωνσταντίνα κάνει εξωτικές αθλοπαιδιές  

    Χωρίς μπουκλάκια, τακούνια, λούσα, ψεύτικες βλεφαρίδες και φουστάνια σινιέ, η μικρή Κωνσταντίνα έκανε ξανά εκκίνηση καριέρας, ως εξωτικό αγροτικό στον Άγιο Δομίνικο, όπου πήγε με απλή, ταπεινή συμμετοχή στο Survivor 2.

    Όσο κάθισε στο παιχνίδι αυτό της λασπουριάς και των αθλητικών επιδόσεων σε κατασκευές κατασκήνωσης προσκόπων, όχι ήταν απλά ο καλύτερος άνθρωπος και των δυο ημισφαιρίων, αλλά ίσα που Αγία έβγαινε! Στόμα είχε μόνο για να χαμογελά! Μελιστάλαχτη! Άμα της δίναν να φάει, έτρωγε! Άμα δε της δίνανε, δε πείραζε κιόλας! Έτρεχε, ζούσε, κοιμόταν, κολύμπαγε με το ίδιο γαλαζωπό σορτσάκι, σα μια απλή κοπέλα του λαού! Κακή κουβέντα δεν είχε για άνθρωπο!

    Ένας Αλβέρτος Σβάιτσερ με καμπύλες μας παρουσιάστηκε η Κωνσταντίνα, που αν καθόταν λίγο ακόμα στο παιχνίδι ίσα και για Νόμπελ Ειρήνης θα την πρότεινε η παραγωγή. Αλλά και τι να το κάνει το παλιό Νόμπελ; Αφού επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ο ΣΚΑΪ της είχε έτοιμη θέση παρουσιάστριας. Και πάλι, τα φέρε η ζωή και η Κωνσταντίνα πήρε τη θέση της Ευαγγελίας Αραβανή! Αρκεί άραγε αυτό;

    «Ποτέ δεν ξέρεις. Δεν θα ήθελα να διαψεύσω. Ούτε τη ζωή θα ήθελα να διαψεύσω»

    Και να που η Κωνσταντίνα ήταν και πάλι πρώτη είδηση παντού, με την Ελλάδα να καίγεται στο Σύνταγμα και τη Βουλή να ξενυχτάει. Η αρχή γίνεται από ένα αστειάκι του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος λέει πως ούτε λίγο, ούτε πολύ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί και να έχει σχέση με τον Τούρκο εκατομμυριούχο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι, που μάλιστα χώρισε πρόσφατα με την για λίγο σύζυγό του Σεϊμά Σουμπασί και που τα τουρκικά μέσα κάνουν λόγο για απιστίες και από τις δυο πλευρές των συζύγων.

    Η Κωνσταντίνα, όχι μόνο δεν θίγεται να ρίξει μηνύσεις και να ζητά κάνα εκατομμύριο αυτή τη φορά, αλλά παίρνει τηλέφωνο στην εκπομπή του Μουτσινά και του ζητά, χαριτωμένα πάντα, τον λόγο.

    «Βγήκες και είπες ότι έχω μια σχέση και με έχουν τρελάνει από εκείνη την ώρα!».

    Ο Νίκος Μουτσινάς ανταπαντά πως «ναι, αλλά κι εσύ δεν είπες δεν έχω!», για να εισπράξει ένα αποστομωτικό «Μα, πού ξέρεις!».

    Λίγες μόλις μέρες αργότερα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Βερβερίτσα» του Νίκου Μουτσινά και μιλώντας για την φημολογούμενη σχέση είπε ξανά πως: «Πια γελάω με όλα τα δημοσιεύματα αυτά. Καλή καρδιά. Τι να πω; Αν θες να το πιστεύεις; Ποτέ δεν ξέρεις. Δεν θα ήθελα να διαψεύσω. Ούτε τη ζωή θα ήθελα να διαψεύσω. Δεν ξέρω πώς ξυπνάω την επόμενη ημέρα. Τώρα ξυπνάω ωραία. Υποσχέθηκα επίσης πως από τη νέα χρονιά δεν θα μιλάω για τα προσωπικά μου».

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    Με ποιαν τελικά έχει σχέση ο Τούρκος μεγαλοπαραγωγός, οέο;

    Και επειδή, η Κωνσταντίνα δε μιλά για τα δικά της τα προσωπικά αλλά για τα προσωπικά του ξένου Ατζούν, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, δημοσιοποιήθηκε στην Τουρκία πως ο μεγαλοπαραγωγός έχει σχέση με 20χρονη Τουρκάλα καλλονή, ονόματι Ιτίρ Εσέν, η οποία το 2017 αναδείχθηκε Μις Τουρκία.

    Η γλυκιά μας Κωνσταντίνα λοιπόν, απήλαυσε δημοσιότητας, αλλά η αλήθεια είναι άλλη και εξίσου ωραιότατη, καλλίγραμμη και προφανώς Τουρκικής καταγωγής! Όμως επειδή εμείς με την δική μας πατριώτισσα είμαστε, την παρηγορούμε με απόφθεγμα ενός άλλου σκανδαλώδους ξανθού κοριτσιού, της Μέρλιν: «…είμαι καλή, αλλά δεν είμαι άγγελος! Αμαρταίνω, αλλά δεν είμαι ο διάβολος! Είμαι απλά ένα μικρό κορίτσι σ’ ένα μεγάλο κόσμο, που ψάχνει να βρει κάποιον ν’ αγαπήσει»!

    Με το που περάσαν όμως, οι μέρες, έγινε γνωστό, πως τελειώνοντας το My style rocks 2, η Κωνσταντίνα, με ή χωρίς σπουδαίες σχέσεις, άνευ παραδοχών ή διαψεύσεων, μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν για το κανάλι του Φαλήρου. Ω! Η ζαχαρένια μας ξανθιά, έχει μέλλον και σίγουρα θα βρει τον δρόμο της, ξανά, για τους τηλεοπτικούς μας δέκτες…

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, παρουσιάστρια

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τηλεοπτική «βόμβα»: Τέλος από τον ΣΚΑΪ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Τι συνέβη;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη – «βόμβα» από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το Survivor 3 (video)



    ΣΧΟΛΙΑ