• Media

    Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer του GNTM 3

    • NewsRoom

    Βίκυ Καγιά


    Ανανεωμένο και ανατρεπτικό επιστρέφει τον Σεπτέμβριο το δημοφιλές ριάλιτι GNTM, με κορίτσια και αγόρια μοντέλα για πρώτη φορά να συνυπάρχουν στον διαγωνισμό και στο σπίτι.

    Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer με πρωταγωνιστές τη Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό, τον Άγγελο Μπράτη και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

    Μετά την έξοδο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η art director Ζενεβιέβ, με τις επικές ατάκες, αναλαμβάνει διπλό ρόλο, αυτόν του κριτή, ενώ την είσοδό του στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μόδας του Star κάνει ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος αντικαθιστά την Έλενα Χριστοπούλου, ως coach των μοντέλων.

    Μέσα από γρήγορες εναλλαγές πλάνων που θυμίζουν έντονα TikTok, η Βίκυ Καγιά εκεί που απολαμβάνει ήρεμα και χαλαρά το πρωινό της, ξαφνικά δίνει σήμα για την έναρξη των προετοιμασιών ενόψει του τρίτου κύκλου. Στη συνέχεια βλέπουμε μοντέλα, κορίτσια και αγόρια, στο σπίτι του GNTM.

    Ο Δημήτρης Σκουλός σε ρόλο James Bond, κρατάει ένα νεροπίστολο στο χέρι και σχολιάζει «αρχίσαμε…», ενώ ο Άγγελος Μπράτης διευκρινίζει πως δεν άλλαξαν και όλα! Ανοίγει το ψυγείο και πέφτουν κάτω παγάκια, τα οποία πατάει ένα μοντέλο άνδρας και προσπαθεί να ισορροπήσει.

    Από την άλλη, η Ζενεβιέβ φαίνεται να βρίσκεται στον δικό της κόσμο! «Έχασα κάτι; Τι φάση;!», σχολιάζει από το μπάνιο, τραβώντας καζανάκι…

    Ο μόνος που φαίνεται να λείπει από το trailer είναι ο Γιώργος Καράβας.

    Δείτε το trailer:



    ΣΧΟΛΙΑ