• Media

    Κατερίνα Καινούργιου: Όλα όσα μάθαμε στη συνάντησή μας με την Super Katerina!

    • Νίκη Καξερή
    Κατερίνα Καινούργιου: Όλα όσα μάθαμε στη συνάντησή μας με την Super Katerina!

    Κατερίνα Καινούργιου


    Πανέτοιμη και ανυπόμονη να υποδεχτεί και φέτος τους τηλεθεατές μέσα από τη νέα της τηλεοπτική στέγη, τον ALPHA, δηλώνει η Κατερίνα Καινούργιου.

    Λαμπερή, ανανεωμένη και ευδιάθετη, η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τους συνεργάτες της από την εκπομπή «Super Katerina», συνάντησε το μεσημέρι της Παρασκευής, εκπροσώπους του Τύπου στο ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση restaurant FUGA, στο Μέγαρο Μουσικής και μίλησε για τη νέα της αρχή.

    Φέτος η εντυπωσιακή παρουσιάστρια δέχτηκε πολλές τηλεοπτικές προτάσεις από όλα τα κανάλια, ωστόσο, ένιωσε περισσότερη εμπιστοσύνη και ασφάλεια να πει το μεγάλο «ναι» στον ALPHA, απ’ όπου από τη Δευτέρα 13/9 και κάθε μέρα στις 10:00 το πρωί, θα καλημερίζει τους τηλεθεατές με μια πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή.

    Στο πλευρό της θα βρίσκεται ένα ταλαντούχο και δυνατό team: ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, η Έλενα Πολυκάρπου, ο Χάρης Λεμπιδάκης, η Μάρα Μεϊμαρίδη και η Κατερίνα Λένη στην κουζίνα.

    Και φέτος η «Super Katerina» έρχεται με αποκλειστικά ρεπορτάζ, ενώ όπως δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου, χάρη στο πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα του σταθμού με δημοφιλείς σειρές, όπως ο «Σασμός», αλλά και ριάλιτι, όπως το «The Bachelor», θα τροφοδοτείται με πολύ υλικό για σχολιασμό.

    Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο MEGA, νιώθει περισσότερο «σπίτι» της στον ALPHA, καθώς εκεί γνώρισε μεγάλη επιτυχία το 2009 με το «Δέστε τους», με παρουσιαστή τον Νίκο Μουτσινά και την υπόλοιπη παρέα.

    Μάλιστα, όπως η ίδια σημείωσε, αν και δεν έφυγε με τις καλύτερες αναμνήσεις από το κανάλι της Κάντζας, πλέον η διοίκηση έχει αλλάξει και όλα είναι διαφορετικά.

    Η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της

    Σε ερώτηση του mononews.gr για το πώς βλέπει τον ανταγωνισμό, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε ότι παρακολούθησε όλες τις εκπομπές των άλλων σταθμών και ξεχώρισε κάποιες, όπως το «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα στο MEGA.

    «Την γνωρίζω από μικρή», σημείωσε, ενώ δήλωσε χαρούμενη για την πορεία που σημειώνει.

    Δείτε το trailer για τη νέα εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

    Όσον αφορά στους συνεργάτες της, η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, ενώ αναφέρθηκε και στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και δεν θα είναι παρών στην πρεμιέρα.

    Γιάννης Πουλόπουλος και Κατερίνα Καινούργιου

    Παρ’ όλα αυτά, η ίδια ελπίζει ότι θα καταφέρει να επιστρέψει αργότερα στην εκπομπή με έναν διαφορετικό τρόπο. Παράλληλα, δήλωσε ότι είναι τιμή της που συνεργάζεται μαζί του, ενώ δέχτηκε με χαρά συμβουλές από τον ίδιο.

    Όλα δείχνουν πως και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, η πρωτιά ανήκει στην «Super» Κατερίνα!

    Διαβάστε επίσης:

    Ελένη Μενεγάκη: Δυναμικό comeback στο MEGA με την πιο κεφάτη παρέα

    Ο ΑΝΤ1 μπαίνει στη μάχη των ριάλιτι – Ποια νέα προγράμματα θα δούμε τη νέα σεζόν

    Η Γη της Ελιάς: Όλα όσα είδαμε στην avant premiere της νέας σειράς του Αντρέα Γεωργίου



    ΣΧΟΛΙΑ