• Media

    «Κάνε την αγάπη, πράξη»: Φέτος τα Χριστούγεννα ο ΑΝΤ1 στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

    • NewsRoom


    Ο ΑΝΤ1, πάντα ευαισθητοποιημένος σε θέματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, στηρίζει παραδοσιακά φορείς που μοιράζονται το όραμά του για ένα μέλλον με λιγότερες δυσκολίες και ίσες ευκαιρίες για όλους.

    Με επίκεντρο των δράσεών του το παιδί, βοηθάει στο σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο, στις δράσεις και τις ανάγκες ιδρυμάτων και οργανισμών που κάνουν τη διαφορά. Επιλέγει να δείξει με πράξεις το κοινωνικό του πρόσωπο και επιστρατεύει τη μεγάλη επιρροή που έχει, ως μέσο, για καλό σκοπό. Για αυτόν τον λόγο ο ΑΝΤ1, φέτος τα Χριστούγεννα, αναλαμβάνει να στηρίξει, μέσω του προγράμματος «Κάνε την αγάπη πράξη», τα 300 παιδιά που μεγαλώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

    Το 2020, συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την ημέρα που ο 10χρονος Ανδρέας Γιαννόπουλος εξέφρασε στο προσωπικό του ημερολόγιο την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας Σύλλογος που θα βοηθήσει όλα τα παιδιά. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» μετράει, πλέον, 25 χρόνια πολύτιμης προσφοράς μέσα στα οποία έχει κάνει πραγματικότητα το όραμα του μικρού Ανδρέα.

    Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε κι εσύ μαζί με τον ΑΝΤ1 την αγάπη… πράξη!

    Βοήθησε κι εσύ, με μια κλήση ή ένα SMS, να κρατήσουν το χαμόγελό τους τα 300 παιδιά που μεγαλώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού». 

    Από τις 14 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου, μπορείς να γίνεις και εσύ μέρος της αλυσίδας προσφοράς του ΑΝΤ1, καλώντας στο 19810 από σταθερό ή κινητό (χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας – από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ) ή στέλνοντας SMS στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ (χρέωση 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας). 

    Για ακόμη περισσότερους τρόπους οικονομικής ενίσχυσης επισκεφθείτε το link.



    ΣΧΟΛΙΑ