array(0) {
}
        
    
Menu
-0.94%
Τζίρος: 351.65 εκατ.

Άνοδος στη Wall Street μετά τις δηλώσεις Τραμπ για πιθανό τέλος του πολέμου με το Ιράν

Media

Just the 2 of Us: Καθήλωσε στην πρεμιέρα του πάνω από 3 εκατομμύρια τηλεθεατές

Δέσποινα Βανδή, Νίκος Κοκλώνης και Κατερίνα Καινούργιου
Comments

Το Just the 2 of Us καθήλωσε τους τηλεθεατές στις οθόνες τους και κατέλαβε την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης σε όλες, σχεδόν, τις κατηγορίες κοινού στη ζώνη προβολής του.

Την λαμπερή πρεμιέρα του ανανεωμένου Just the 2 of Us και του Νίκου Κοκλώνη, του απόλυτου πρωταγωνιστή του Σαββατόβραδου, παρακολούθησαν 3.335.000 τηλεθεατές έστω για 1 λεπτό.

Το φαντασμαγορικό σόου, το εντυπωσιακό θέαμα και τα ανατρεπτικά ντουέτα έβαλαν φωτιά στη σκηνή αλλά και στην τηλεθέαση.

Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του σόου αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης, αφού το J2US ήταν πρώτο στη ζώνη προβολής του με ποσοστό 23% στο σύνολο κοινού αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 3,8 μονάδες.

Στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε ποσοστό 22,2%, 6,7 μονάδες μπροστά από τον ανταγωνισμό ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό έφτασε το 37,3%.

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Εντυπωσιακό ID Catwalk απόψε – Ποιος κερδίζει το golden pass; (video)

Πάνος Ιωαννίδης: Το ποσό-μαμούθ που πρόσφερε ο Ατζούν στους κριτές του MasterChef (video)

Άννα Βίσση: Εμφάνιση-έκπληξη από Ρέμο και ο χορός του Αλβέρτου στη συναυλία της στο Μόντε Κάρλο (video)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Ντε Γκρες: Αγόρασε και ανακαινίζει ρετιρέ σε «ιστορική» πολυκατοικία στην Ηρώδου Αττικού
Ο Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΣΚΑΪ – Επιβεβαίωση mononews
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η sold out συναυλία στο Σικάγο, η Αλεξάνδρα Νίκα και ο μικρός Βασίλης
Πυροβολισμοί στο σπίτι της Ριάνα – Συνελήφθη μία 30χρονη
Γιατί «φαγώθηκε» η Ιζαμπέλα Σασλόγλου από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη – Οι έντονες διαφωνίες με τον Παναγιωτόπουλο και ο Θέμης Μάλλης
Ο Αλαφούζος, ο Ζούλας και ο Δημητριάδης, οι αρρυθμίες στον Alpha, γιατί δεν παίρνουν λεφτά ΣΚΑΪ και Open, τι συνέβη με Τανιμανίδη και «Δράκους» και τα «απόνερα» του Κουφοντίνα
Στην πλατεία Κοτζιά ο Μπραντ Πιτ για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας (βίντεο)
Μαρί Κωνσταντάτου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Κεντ
O Γρηγόρης Δημητριάδης νέος Διευθύνων Σύμβουλος στο ΣΚΑΪ;
Νίκος Καρβέλας: Ο ρόλος του στο νέο εγχείρημα Άννας Βίσση και Δήμητρας Κούστα