• Media

    Η συγκινητική διαφήμιση των Jumbo με τον ναυτικό για τα Χριστούγεννα (video)

    • NewsRoom
    jumbo διαφημιση χριστουγεννων


    Viral έχει γίνει η φετινή διαφήμιση της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo για τα Χριστούγεννα, καθώς είναι διαφορετική από τις προηγούμενες των τελευταίων ετών.

    Πρόκειται για μία ξεχωριστή διαφήμιση, αφιερωμένη στην Μεγάλη Ελλάδα της θάλασσας και την ψυχή των ανθρώπων της. Μια ψυχή που ανθίζει μέσα από την εμβληματική μουσική του Σταύρου Ξαρχάκου, από την ταινία «Κόκκινα Φανάρια» και κατάφερε να συγκινήσει τους θεατές, μιλώντας απευθείας στην καρδιά τους.

    Κεντρικό πρόσωπο της διαφήμισης είναι ένας ναυτικός που τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων βρίσκεται κάπου στον Ατλαντικό Ωκεανό και συνομιλεί μέσω ασυρμάτου με την γυναίκα του και τον γιο του.

    Αφού ο μικρός του λέει πως ο Άγιος Βασίλης του πήρε δώρο μία πραγματική πυροσβεστική, τον ρωτά τι του πήρε ο ίδιος, με τον ναυτικό να παγώνει προς στιγμή.

    Και τότε, βλέποντας μια τσάντα του Jumbo αρχίζει να του λέει το δώρο που του πήρε από το κάθε λιμάνι που επισκέφθηκε στο ταξίδι του.

    Το βίντεο κλείνει με τον πατέρα, φανερά συγκινημένο και με δάκρυα στα μάτια του να είναι στην κουκέτα του και να απαπολεί τις στιγμές που χάνει με την οικογένειά του.

    Δείτε τη συγκινητική διαφήμιση:



    ΣΧΟΛΙΑ