• Media

    Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV

    • NewsRoom


    H προημιτελική φάση των UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League ολοκληρώνεται στην COSMOTE TV απόψε, Πέμπτη 18/4.

    Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδώσουν αποκλειστικά τις κρίσιμες ρεβάνς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, καθώς και όλα τα υπόλοιπα ματς από τις δύο διοργανώσεις. Η δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα βρίσκεται στην «καρδιά» των εξελίξεων για να μεταφέρει το πλούσιο ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις της βραδιάς.

    Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους «4» του UEFA Europa Conference League

    Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στη ρεβάνς της Τουρκίας (22.00, COSMOTE SPORT 4HD), οι «Ερυθρόλευκοι» χρειάζονται ένα θετικό αποτέλεσμα για να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 στο Βέλγιο κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ. Στον 2ο αγώνα στην κατάμεστη «Τούμπα» (22.00, COSMOTE SPORT 3HD) καλείται να κάνει τη μεγάλη ανατροπή που θα τον φέρει στους «4» της διοργάνωσης.

    Οι δύο ελληνικές ομάδες θα έχουν μάθει νωρίτερα τους αντιπάλους τους σε περίπτωση πρόκρισης, καθώς στις 19.45 θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Φιορεντίνα-Βικτόρια Πλζεν (COSMOTE SPORT 8HD) και Λιλ-Άστον Βίλα (COSMOTE SPORT 9HD).

    Οι κρίσιμες μάχες στο UEFA Europa League

    Το πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT περιλαμβάνει και τους 4 αγώνες για τη 2η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa League, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 22.00. Η Ρόμα θα υποδεχθεί τη Μίλαν (COSMOTE SPORT 5HD & COSMOTE SPORT 4K), μετά το 0-1 στο Μιλάνο, ενώ η Λεβερκούζεν θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ (COSMOTE SPORT 6HD) έχοντας το προβάδισμα με 2-0.

    Την ίδια ώρα, η Μαρσέιγ θα επιχειρήσει να ανατρέψει στην έδρα της την ήττα με 2-1 από το πρώτο ματς κόντρα στην Μπενφίκα (COSMOTE SPORT 8HD), ενώ η Λίβερπουλ καλείται να κάνει την επική ανατροπή απέναντι στην Αταλάντα (COSMOTE SPORT 7HD), μετά την ήττα με 3-0 μέσα στο «Άνφιλντ».

    UEFA Youth League: Στα ημιτελικά οι νέοι του Ολυμπιακού

    Η COSMOTE TV θα δώσει το «παρών» και στο Final 4 του UEFA Youth League που θα διεξαχθεί στη Νιόν. Εκεί έχει εξασφαλίσει την παρουσία της, για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ομάδα νέων του Ολυμπιακού. Την Παρασκευή 19/4 στις 15.00 (COSMOTE SPORT 3HD & YouTube κανάλι της COSMOTE TV) θα διεξαχθεί ο κρίσιμος ημιτελικός των «Ερυθρόλευκων» κόντρα στη Ναντ. Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδώσουν και τον 2ο ημιτελικό ανάμεσα σε Πόρτο και Μίλαν (Παρασκευή 19/4, 19.00, COSMOTE SPORT 3HD), καθώς και τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 22/4 στις 19.00.

    Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

    Η εκπομπή «European Football Show Greek Edition», με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, θα βρίσκεται στη διάθεση των τηλεθεατών απόψε από τις 20.00 (COSMOTE SPORT 2HD), μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις και το πλούσιο ρεπορτάζ από τους αγώνες των 2 ελληνικών ομάδων. Επιπλέον, το «European Football Λεπτό προς Λεπτό» (19.45, COSMOTE SPORT 1HD) με τον Γιώργο Μπιτσικώκο, θα προσφέρει λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από όλα τα ματς της ημέρας.

    Την Παρασκευή 19/4, η εκπομπή «UEFA Youth League Show Pregame» θα βάλει τους τηλεθεατές στο κλίμα της κρίσιμης αναμέτρησης των νέων του Ολυμπιακού (14.00, COSMOTE SPORT 3HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV), ενώ στις 17.00 θα ακολουθήσει το Postgame, με συνεντεύξεις, σχόλια και παρασκήνια.

    Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων:

    UEFA Europa League (Πέμπτη 18/4, Προημιτελική Φάση, 2η Αγωνιστική)

    Αταλάντα-Λίβερπουλ (22.00, COSMOTE SPORT 7HD)
    Ρόμα-Μίλαν (22.00, COSMOTE SPORT 5HD & COSMOTE SPORT 4K)
    Γουέστ Χαμ-Λεβερκούζεν (22.00, COSMOTE SPORT 6HD)
    Μαρσέιγ-Μπενφίκα (22.00, COSMOTE SPORT 8HD)

    UEFA Europa Conference League (Πέμπτη 18/4, Προημιτελική Φάση, 2η Αγωνιστική)

    Φιορεντίνα-Βικτόρια Πλζεν (19.45, COSMOTE SPORT 8HD)
    Λιλ-Άστον Βίλα (19.45, COSMOTE SPORT 9HD)
    Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός (22.00, COSMOTE SPORT 4HD)
    ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ (22.00, COSMOTE SPORT 3HD)

    Εκπομπές (Πέμπτη 18/4)

    European Football Λεπτό προς Λεπτό (19.45, COSMOTE SPORT 1HD)
    European Football Show Greek Edition (20.00, COSMOTE SPORT 2HD)

    UEFA Youth League (Final 4, COSMOTE SPORT 3HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV)

    Εκπομπή «UEFA Youth League Pregame» (Παρασκευή 19/4, 14.00)
    Ολυμπιακός-Ναντ, Ημιτελικός (Παρασκευή 19/4, 15.00)
    Εκπομπή «UEFA Youth League Postgame» (Παρασκευή 19/4, 17.00)
    Πόρτο-Μίλαν, Ημιτελικό (Παρασκευή 19/4, 19.00, μόνο στο COSMOTE SPORT 3HD)
    Τελικός (Δευτέρα 22/4, 19.00)

    Διαβάστε επίσης:

    COSMOTE: Για πρώτη φορά ταχύτητες έως και 10Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber

    UEFA Europa Conference League: Η μάχη Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για πρόκριση στα ημιτελικά ξεκινά στην COSMOTE TV

    Το κορυφαίο XΙΑΟΜΙ 14 Ultra 5G ήρθε σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ



    ΣΧΟΛΙΑ