array(0) {
}
        
    
Menu
0.17%
Τζίρος: 323.66 εκατ.

Η αρχιτεκτονική της συνέχειας

Media

Η Κλινική: Έρχεται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Comments

Αληθινά περιστατικά. Περίπλοκες ιατρικές υποθέσεις. Έντονες προσωπικές και δραματικές ιστορίες.

Η Κλινική έρχεται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και φέρνει σε πρώτο πλάνο όλα όσα συμβαίνουν μέσα σε μία κλινική.

1

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και κάθε επεισόδιο αφηγείται τρία διαφορετικά περιστατικά, τα οποία είναι βασισμένα σε πραγματικά γεγονότα.

Μία scripted reality σειρά, η οποία, μέσα από τα μάτια γιατρών και νοσηλευτών, εστιάζει στο συναίσθημα και το δράμα, χωρίς, όμως, να λείπει το χιούμορ και οι στιγμές χαράς. Εδώ, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή με τις σκέψεις, αλλά και τα συναισθήματα όλων να παρεμβάλλονται στην εξιστόρηση με τη βοήθεια ενός αφηγητή.

Στην Κλινική, γιατροί και νοσηλευτές παίρνουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, αλλά δεν σηκώνουν ποτέ τα χέρια ψηλά. Ο σκοπός τους είναι να σώζουν ζωές δίνοντας καθημερινές μάχες με σωματικές, ψυχιατρικές, γενετικές αλλά και εξαιρετικά σπάνιες ασθένειες.

Όλοι προσπαθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δουλειάς, αλλά και στα δεδομένα της, συχνά, πολύπλοκης προσωπικής τους ζωής.

Το σενάριο, αλλά και τους διαλόγους της Κλινικής υπογράφουν απόφοιτοι της Σχολής Σεναρίου του ΑΝΤ1, Δανάη Φίλιππα και Παναγιώτης Παπαδόπουλος, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Βερετεννικόβ.

Η ΚΛΙΝΙΚΗ

ΠΑΙΖΟΥΝ (με αλφαβητική σειρά): Βασιλική Βλάχου, Πέτρος Ιωάννου, Γεράσιμος Κατσανέας, Φιλίππα Κουτούπα, Όλγα Κυπριώτου, Βερονίκη Κυριακοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Βασίλης Λέμπερος, Εύη Μητσοπούλου, Βασίλης Πουλάκος, Έλενα Σαλαμπάση, Μάυ Χάνα, Απόστολος Χατζής.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω δίνει την πολυπόθητη απάντηση στον Κωνσταντή – Οι υποθέσεις για την εβδομάδα 27-30/6

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η περιπέτεια του προέδρου Νίκου στο Φάληρο, έρχεται Αρμαγεδδών στα media, ανατροπές στον Σκάι, η φυγή του Ακη, η… κεντρική μάχη στην ΕΡΤ και τι κάνει ο Αλαφούζος με τα δικαιώματα
Mad Video Music Awards 2026 από την ΔΕΗ: Επιβεβαίωσαν για ακόμα μία χρονιά τη θέση τους ως ο απόλυτος μουσικός θεσμός της χώρας
Πέθανε ο Ανδρέας Μαζαράκης – Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο
Η αξιοπιστία του OPEN επιβεβαιώνεται διεθνώς – Πρώτο στην εμπιστοσύνη των πολιτών και σταθερή ενίσχυση της ενημερωτικής του παρουσίας
Ο ΣΚΑΪ «ξηλώνει» την ΕΡΤ: Η μεταγραφή – βόμβα Μαγγηριάδη, η ρήτρα των 70.000 ευρώ, ο Ζούλας, ο Πετρόπουλος και το μεγάλο ντόμινο στην ενημέρωση
Mega deal στον κλάδο των media: Η Fox αποκτά την Roku έναντι $22 δισ.
Νάνσυ Τάση: Νέα διευθύντρια σύνταξης στον ΣΚΑΪ
Η Alter Ego Media συμμετέχει στην παραγωγή της ταινίας «170 Τετραγωνικά»
Ο well established Παπαδρόσος, ο compatible Χατζηνικολάου, η Κοσιώνη που έρχεται, η προστασία της Φλυτζάνη και το άδειο γραφείο της Σίας, τι τρέχει με Οικονόμου – Παυλόπουλο και το «παιχνίδι» του Αλαφούζου
Γιάννης Αλαφούζος: Η νέα εταιρεία με την οποία θέλει να αλλάξει τα δεδομένα στα αθλητικά media