Menu
-0.99%
Τζίρος: 3184.84 εκατ.

Over από τη Bundesliga και φαβορί από τη Super League

Media

Η Φάρμα: Μία δυνατή μονομαχία και μία αποχώρηση – έκπληξη

Σάκης Τανιμανίδης, Φάρμα
Comments

Μια ακόμη ανατρεπτική και γεμάτη έντονες στιγμές ήταν η αποψινή βραδιά, τόσο στο κτήμα, όσο και την αρένα.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, φεύγοντας, άφησε στη θέση του αρχηγού τον Ντούπη, γεγονός που έφερε θύελλα αντιδράσεων. Αφού ο Σάκης διάβασε το γράμμα κι έμαθαν τον πρώτη αρχηγό, οι παίκτες έδωσαν τη θετική τους ψήφο για τον παίκτη εκείνο που ήθελαν να δουν να μάχεται με τον Ντούπη και να διεκδικήσει την αρχηγεία.

Δεύτερος υποψήφιος αρχηγός λοιπόν εκλέχτηκε ο Θανάσης Πάτρας.

Οι δυο τους διαγωνιστήκαν σε τρεις δοκιμασίες, και αρχηγός τελικά της εβδομάδας αναδείχτηκε ο Ντούπης. Μετά από μια συζήτηση που έκανε με τον Bill και την Κυριακή, τους δυο παίκτες με τους οποίους ήρθε πολύ κοντά αποφάσισε να δώσει την μαύρη πέτρα στην Κάτια Δέδε κι έτσι αυτόματα την όρισε ως πρώτη μονομάχο.

Με τη σειρά της, η Κάτια Δέδε επέλεξε να μονομαχήσει για τη θέση της στη Φάρμα με την Μαρία Μιχαλοπούλου. Είναι τα δυο κορίτσια που έχουν έρθει κοντά στο παιχνίδι και η φιλιά τους δείχνει να είναι αληθινή.

Η Κάτια Δέδε στη μέση του αγωνίσματος συγκινήθηκε, ενώ η Μαρία Μιχαλοπούλου αποκάλυψε πως οι δυο τους έχουν αποφασίσει βγαίνοντας να συνεχίσουν την συγκατοίκηση.

Τα δυο κορίτσια θέλουν πολύ να παραμείνουν στο παιχνίδι, με την Κάτια μάλιστα να έχει δηλώσει πως θέλει να πάει τελικό. Η «μάχη» τους μέσα στην αρένα αποδείχτηκε πραγματικό ντέρμπι, αφού και οι δυο είναι πολύ καλές αγωνιστικά.

Ωστόσο, μια από τις δυο θα έπαιρνε το εισιτήριο της παραμονής μέσα στη Φάρμα και την ευκαιρία να συνεχίσει ώστε να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό! Τελικά, από τη Φάρμα αποχώρησε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Έφυγε με χαμόγελο, χορτασμένη και γεμάτη εμπειρίες.

Διαβάστε ακόμη:

Πρωτιά για τη «Φάρμα» στον ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Deutsche Welle: Φέρεται να παίρνει πίσω την απόφαση για το ελληνόφωνο πρόγραμμα – Οι παρεμβάσεις Μητσοτάκη και η κινητοποίηση της ΕΣΗΕΑ
Η μάχη Γιαννακόπουλου – Κυριακού για το CNN, o Ζούλας και το Φάντασμα της Όπερας, οι 4 καρέκλες της ΕΡΤ, ένα quiz για κορυφαίο στέλεχος του ΑΝΤ1 και η Πάολα πάει The Voice
Καρβέλας: Δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά, μία φορά έκανα μπάφο στα 18 μου – Ήπια μπύρα και με πήρε ο ύπνος (βίντεο)
The Voice: Η Πάολα στη θέση του Γιώργου Μαζωνάκη
Άννα Βίσση – Όχι γιατί: Το νέο βίντεο από τη Μήλο με φόντο το υπερπολυτελές Belita του Γιάννη Κούστα
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ακούει Βίσση – Η αντίδραση της τραγουδίστριας (video)
Κρεγκ Σταρ: Ο συνοδός πολυτελείας των €5,2 εκατ. που εξαπάτησε Νεοϋορκέζα χήρα, η έπαυλη των 14 εκατ. και οι πλαστικές που τον μεταμόρφωσαν
Μαζωνάκης: «Ο Γιώργος δεν είχε διαθήκη» λέει ο πρώην δικηγόρος του
Σάκης Ρουβάς: Έτσι αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη (video)
Σίλια Κριθαριώτη: Τι ετοιμάζει με τη Χάιντι Κλουμ στο Μόναχο; (video)