• Media

    H αποκάλυψη για τον τελικό του GNTM: «Εμείς χαρήκαμε που έπεσε το σύστημα» (video)

    • NewsRoom

    Ο Δημήτρης Σκουλός καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου


    «Ας τα βρει το κανάλι με τους Αμερικάνους»

    Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες το βράδυ ο διακεκριμένος φωτογράφος και κριτής του GNTM, Δημήτρης Σκουλός. O αυστηρός κριτής του ριάλιτι μόδας μίλησε στον παρουσιαστή για όλα και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πολυσυζητημένη βραδιά του τελικού του φετινού Greece’s Next Top Model, που ανέδειξε δύο νικήτριες, προκαλώντας μία πληθώρα αντιδράσεων.

    Ο γνωστός φωτογράφος αναφέρθηκε στην διαδικασία, αλλά και τα τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της ζωντανής αναμετάδοσης του τελικού του σόου, που είχαν ως αποτέλεσμα να μη λειτουργεί η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού και να επικρατήσει αποκλειστικά η βαθμολογία των κριτών, στην οποία εκείνη τη στιγμή υπήρχε ισοβαθμία, με αποτέλεσμα να αναδειχθούν δύο νικήτριες στον φετινό διαγωνισμό. Παράλληλα, ο κ. Σκουλός αποκάλυψε και την στάση των κριτών απέναντι στην εξέλιξη αυτή, λέγοντας πράγματα που δεν περιμέναμε να ακούσουμε.

    Συγκεκριμένα, ο κριτής του GNTM εξήγησε:

    «Τη βραδιά του τελικού είχαμε μια αστοχία τεχνική. Απ’ ότι ξέρω, το κανάλι έδωσε όλη αυτή την ψηφοφορία σε μια μεγάλη αμερικάνικη εταιρεία για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Εμείς χαιρόμασταν γιατί, από τη στιγμή που έπεσε το σύστημα και ας τα βρει το κανάλι με τους Αμερικάνους, αποφασίστηκε να μείνει η ψηφοφορία της επιτροπής, που είχαμε ισοπαλία μέχρι εκείνη την ώρα. Άρα, τι σημαίνει αυτό; Δύο συμβόλαια για κάθε κορίτσι, θα κάνουν δύο καμπάνιες για καλλυντικά, δύο εξώφυλλα στο Madame Figaro, δύο συμβόλαια με ξένο πρακτορείο, οπότε μόνο κέρδος είναι αυτό».

    Ο φωτογράφος απάντησε και στο πώς αποφασίστηκε να καταλήξει το παιχνίδι στην ανάδειξη δύο κοριτσιών ως νικήτριες. «Και εμείς εκείνη τη στιγμή δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Όταν ακούς στο αυτί σου ότι έπεσε το σύστημα, οι Αμερικάνοι δεν μας δίνουν ανταπόκριση…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός.



    ΣΧΟΛΙΑ