• Media

    GNTM spoiler: Στο Μιλάνο συνεχίζεται η «μάχη» με ξαφνική αποχώρηση – Ποια παίκτρια αποχωρεί

    • NewsRoom

    GNTM final 5


    Μέχρι το Μιλάνο θα ταξιδέψουν, στο σημερινό επεισόδιο, οι 5 φιναλίστ του GNTM, με στόχο να διαγωνιστούν σε νέες, πιο απαιτητικές δοκιμασίες, διεκδικώντας ένα από τα τρία χρυσά εισιτήρια του τελικού.

    Τα πέντε κορίτσια του GNTM έφυγαν για Μιλάνο και απόψε μία από αυτές θα αποχωρήσει, μια ανάσα πριν τον ημιτελικό.

    Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Μιλάνο, τα επίδοξα μοντέλα θα έχουν την ευκαιρία να φορέσουν ρούχα διάσημων σχεδιαστών, να φωτογραφηθούν με αυτά, αλλά και να γνωρίσουν κάποιους γνωστούς σχεδιαστές από κοντά. Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, οι πέντε φιναλίστ θα εντυπωσιαστούν με το ταξίδι τους στην ιταλική πόλη- συνώνυμο της μόδας, αλλά θα δυσκολευτούν και με τις νέες δοκιμασίες που έχουν ετοιμάσει γι΄ αυτούς οι κριτές.

    Ενδιαφέρον στοιχείο αποτελεί, επίσης, ότι σύμφωνα με όσα διαδραματίζονται στο τρέιλερ, οι 4 κριτές, που βρίσκονται στο Μιλάνο μαζί με τα κορίτσια, θα ανακοινώσουν μία αιφνίδια αποχώρηση, προκαλώντας σοκ στα κορίτσια, καθώς μία θα αναγκαστεί να φύγει νωρίτερα από τους υπόλοιπους από την Ιταλία και να επιστρέψει απευθείας στο σπίτι της.

    Ποια θα είναι αυτή; Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το κορίτσι που αποχωρεί από το GNTM στο αποψινό επεισόδιο είναι η Χαρά.

    Μένει να δούμε αν αυτή θα είναι η εξέλιξη στο αποψινό επεισόδιο.

    Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας:



    ΣΧΟΛΙΑ