Στο σπίτι του GNTM φέτος συνυπάρχουν για πρώτη φορά κορίτσια και αγόρια, που μάχονται για να κατακτήσουν τον πολυπόθητο τίτλο και το χρηματικό έπαθλο.
Αν και μέχρι στιγμής έχουν προβληθεί μόλις δύο επεισόδια και ακόμα παρακολουθούμε τις οντισιόν, οι κριτές έχουν ήδη εντοπίσει τους καλύτερους, που έχουν περάσει στο σπίτι του GNTM.
Μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος έδωσε τα ονόματα των επίδοξων μοντέλων που κέρδισαν μια θέση στον διαγωνισμό.
Όπως αναφέρει το spoiler, οι παίκτες που βρίσκονται στο σπίτι είναι οι Ηρακλής Τσουζίνοβ, Ανδρέας Αθανασόπουλος, Δημήτρης Κοκκονάκης, Μαρινέλα Ζίλα, Παρασκευή Κερασιώτη και Χρύσα Γαμβράκη.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 1,7% στα οδικά τροχαία δυστυχήματα τον Νοέμβριο
- Μητσοτάκης: Ξεκινάνε τα μεγάλα έργα στην Κρήτη – Στην τελική ευθεία το αεροδρόμιο στο Καστέλλι και ο ΒΟΑΚ «Χανιά – Ηράκλειο»
- Χιλιάδες πασίγνωστα προϊόντα ανακαλούνται λόγω μόλυνσης από τρωκτικά – Ανάμεσά τους Cheerios, Pringles και Nutella
- Novo Nordisk: Σε υψηλό 5μήνου οδεύει η μετοχή – Στο επίκεντρο το χάπι Wegovy