• Media

    Εντυπωσιακά εφέ, πειρατές και μία… Μάγισσα – Αυτή είναι η νέα σειρά-υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1

    Ο Λευτέρης Χαρίτος στο σετ της «Μάγισσας»

    Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος στο σετ της «Μάγισσας»


    Μία νέα μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1 που υπόσχεται να μας… μαγέψει. Ο λόγος για τη «Μάγισσα», μια σειρά με crime και fantasy στοιχεία, με την υπογραφή της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία. Στον ρόλο της «Μάγισσας» η ταλαντούχα Έλλη Τρίγγου.

    Η επιτυχημένη τριάδα των Άγριων Μελισσών επιστρέφει δυναμικά με μια σειρά – υπερπαραγωγή, που θυμίζει κινηματογραφική δουλειά, αν και ο σκηνοθέτης προτιμά να διαχωρίζει τα δύο Μέσα (τηλεόραση – κινηματογράφος), όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο σετ της σειράς, στην Καρδαμύλη Μάνης, όπου βρέθηκε το mononews.gr.

    Στα γυρίσματα παρακολουθήσαμε μία σκηνή με τον Τάσο Νούσια και τον Γιώργο Γάλλο, στον μεσαιωνικό Πύργο Μούρτζινου – Τρουπάκη.

    Η ιστορία τοποθετείται το 1818, λίγο πριν την Ελληνική Επανάσταση. Βέβαια, πρόκειται για μυθοπλασία, με τον σκηνοθέτη να αποκαλύπτει ότι η επανάσταση δε θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα.

    Καράβια με πειρατές, εντυπωσιακές πτώσεις από ύψος και ειδικά εφέ, που δεν έχουμε συνηθίσει στην ελληνική τηλεόραση, είναι μερικά από τα στοιχεία που περιμένουν τον τηλεθεατή.

    Ο σκηνοθέτης της «Μάγισσας», Λευτέρης Χαρίτος
    Ο σκηνοθέτης της «Μάγισσας», Λευτέρης Χαρίτος
    Στα γυρίσματα της «Μάγισσας»
    Στα γυρίσματα της «Μάγισσας»

    Το πρώτο επεισόδιο αναμένεται να κόψει την ανάσα, καθώς ξεκινά με μία μεγάλη μάχη, την οποία παρακολουθεί η πρωταγωνίστρια. Πρόκειται για ένα «μονοπλάνο», ιδιαίτερα απαιτητικό.

    Το Κάστρο της Καρδαμύλης
    Το Κάστρο της Καρδαμύλης

    Εκτός από την Έλλη Τρίγγου στον πρωταγωνιστικό ρόλο, τον Τάσο Νούσια και τον Γιώργο Γάλλο, συμμετέχουν ακόμη οι: Νίκος Ψαρράς, Κατερίνα Λέχου, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Αναστάσης Ροϊλός και Θέμις Μπαζάκα.

    Καρδαμύλη

    Στα γυρίσματα της Μάγισσας
    Στα γυρίσματα της «Μάγισσας»

    Στο dinner party που πραγματοποιήθηκε, είχαμε την ευκαιρία να «κλέψουμε» μια ματιά από την εκπληκτική «μεταμόρφωση» της κ. Μπαζάκα, η οποία θυμίζει κάτι από Καλίση του Game of Thrones, αλλά «σε ψυχρή» εκδοχή της και ακόμα πιο εντυπωσιακή!

    Νίκος Ψαρράς
    Νίκος Ψαρράς
    Γιώργος Γάλλος και Αναστάσης Ροϊλός
    Γιώργος Γάλλος και Αναστάσης Ροϊλός
    Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης
    Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης
    Άρης Νινίκας
    Άρης Νινίκας
    Θεοδόσης Φυλακτός
    Θεοδόσης Φυλακτός
    Λευτέρης Χαρίτος
    Λευτέρης Χαρίτος

    Η υπόθεση της «Μάγισσας»

    Στη Μάνη του 1818, οι διεργασίες της Ελληνικής Επανάστασης έχουν ξεκινήσει. Η έχθρα δυο οικογενειών έχει φουντώσει για τα καλά λόγω μιας τεράστιας βεντέτας που υπάρχει ανάμεσα τους όμως ο περίγυρος τους προσπαθεί να τους μονιάσει για να μην αποσπαστεί κανείς από τον μεγαλύτερο σκοπό, που είναι η Επανάσταση.

    Οι δυο οικογένειες τελικά ενώνονται με έναν γάμο. Από την ένωση αυτή, λίγο καιρό αργότερα έρχεται στον κόσμο ένα μωρό.

    Το μέλλον του όμως δεν είναι λαμπερό… Το νεογέννητο στα 40μερα του εξαφανίζεται προκαλώντας αναταραχή στην οικογένεια. Η υπηρέτρια της μητέρας, βλέπει όραμα πως το μωρό βρίσκεται πνιγμένο στο ποτάμι και ενημερώνει για το μακάβριο όραμα της.

    Αμέσως όλοι σπεύδουν στο σημείο που οραματίστηκε η νεαρή κοπέλα και όντως εντοπίζουν το μωρό νεκρό. Η υπηρέτρια κατηγορείται ως ένοχη και φυσικά ως «μάγισσα», κάτι το οποίο ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένο εκείνη την εποχή.

    Στα γυρίσματα της «Μάγισσας»

    Τα στοιχεία που έρχονται στο φως αποδεικνύουν την αθωότητα της υπηρέτριας αφού αρκετοί θυμήθηκαν πως δεν είχε φύγει λεπτό από το πλευρό της μητέρας άρα δεν θα μπορούσε να έχει κάνει εκείνη κακό στο παιδί.

    Το μεγάλο μαρτύριο όμως για τη νεαρή υπηρέτρια μόλις ξεκινά. Είναι τελικά μάγισσα ή όχι;

    Η σειρά, η οποία αποτελείται από 60 επεισόδια, θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

     

    ΛΑΣΚΑΡΑΙΟΙ vs ΓΕΡΑΚΑΡΗΔΕΣ

    Ένα νέο teaser έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα ο ΑΝΤ1, μέσα από το οποίο γνωρίζουμε τις δύο οικογένειες που βρίσκονται σε σύγκρουση, αλλά για χάρη των παιδιών τους επιχειρούν να διατηρήσουν την ειρήνη στις μεταξύ τους σχέσεις στη σειρά.

    Μάνη 1817…

    Λασκαραίοι και Γερακάρηδες, δύο αντίπαλες πατριές είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους.

    Αλλά για πόσο θα κρατήσει αυτή η ευαίσθητη ισορροπία;

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΣΚΑΡΑΙΟΙ;

    Οι Καπεταναίοι του Πόρτο Κάγιο. Από τις πιο ισχυρές οικογένειες της Νότιας Προσηλιακής Μάνης, διαφεντεύουν την περιοχή με πυγμή κι αίσθημα δικαίου.

    Έμβλημά τους η φλεγόμενη καρδιά.

    Ύψιστο χρέος τους η προστασία της βαριάς κληρονομιάς που φέρει το όνομά τους.

    «Λασκαραίοι»
    «Λασκαραίοι»

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΑΚΑΡΗΔΕΣ;

    Οι πειρατές του Πόρτο Κάγιο. Αδίστακτοι πολεμιστές, ο φόβος και τρόμος της Νότιας Προσηλιακής Μάνης, οργώνουν τις θάλασσες, ψάχνοντας το επόμενο θύμα τους.

    Έμβλημά τους το γεράκι.

    Διακαής πόθος τους η επικράτηση στην περιοχή και η είσοδός τους στις τάξεις των Καπεταναίων.

    «Γεράκηδες»
    «Γεράκηδες»

    Διαβάστε επίσης:

    Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ: Δημιουργεί νέο τμήμα εμπορικής δραστηριότητας

    Dragons’ Den: Ποιοι είναι οι δύο νέοι επενδυτές



    ΣΧΟΛΙΑ