• Media

    Ελένη Μενεγάκη: Ποια είναι τα πρόσωπα της ομάδας της στο MEGA

    Ελένη Μενεγάκη


    Ανανεωμένη, σε νέα τηλεοπτική στέγη επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη το φθινόπωρο στην τηλεόραση.

    Η δημοφιλής παρουσιάστρια μετά το μίνι μπρέικ που πήρε για να ξεκουραστεί και να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της, επανέρχεται δυναμικά με νέα εκπομπή μέσα από το MEGA.

    Πυρρετώδεις είναι οι προετοιμασίες, ενώ την τελική της μορφή παίρνει σύντομα η ομάδα που θα την πλαισιώνουν.

    Σύμφωνα με την εκπομπή Love It και τον Γρηγόρη Μελά μέχρι και αυτή την ώρα, οι συνεργάτες που θεωρούνται βέβαιοι είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Ελιάνα Χρυσικοπουλου, αλλά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, για τον οποίο έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά, ωστόσο σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο πρώην συνεργάτης της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα «έκλεισε» προχθές.

    «Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της, έγινε όλα αυτά το χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες. Ύστερα από έναν χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούριο αρχή με πολλές νέες ιδέες!

    Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίσει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022», ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση του MEGA.

    Διαβάστε επίσης:

    Ελένη Μενεγάκη: Το πρώτο teaser για τη νέα της εκπομπή στο MEGA

    Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη εμφάνισή της στο MEGA

    MEGA: Οι πέντε νέες πολλά υποσχόμενες σειρές που έρχονται το φθινόπωρο



    ΣΧΟΛΙΑ