• Media

    Κατερίνα Καραβάτου και Μαρία Ηλιάκη ξανά μαζί στο MEGA

    • NewsRoom
    Κατερίνα Καραβάτου και Μαρία Ηλιάκη ξανά μαζί στο MEGA

    Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Καραβάτου


    Παρτενέρ της Κατερίνας Καραβάτου στη νέα της εκπομπή στο MEGA είναι η Μαρία Ηλιάκη, σύμφωνα με πληροφορίες.

    Οι δύο παρουσιάστριες και καλές φίλες, οι οποίες είχαν να συνεργαστούν μαζί από το 2005 και το «Κους Κους το Μεσημέρι», επανενώνονται και δημιουργούν μια δυνατή ομάδα που θα μας κρατά όμορφη παρέα τα Σαββατοκύριακα από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

    Τίτλος της εκπομπής είναι «Τι λες τώρα!».

    Σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια, η Μαρία Ηλιάκη απέχει από τα τηλεοπτικά, ενώ ζει με τον σύντροφό της και το νεογέννητο μωρό τους στην Ελβετία, ωστόσο, πλέον όπως φαίνεται είναι έτοιμη να επιστρέψει δυναμικά.

    Από την άλλη, η Κατερίνα Καραβάτου ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με το STAR, όπου παρουσίαζε με τον Κρατερό Κατσούλη την πρωινή καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και γυρνάει σελίδα μέσα από το MEGA.

    Η ανακοίνωση του MEGA για την Κατερίνα Καραβάτου:

    «Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Κατερίνα Καραβάτου στο δυναμικό του.

    Η Κατερίνα Καραβάτου είναι η φίλη που αγαπάμε να βλέπουμε στη μικρή οθόνη, η παρουσιάστρια που δεν φοβάται να δείξει τα συναισθήματά της. Η ειλικρίνειά της «σπάει» την οθόνη και αγγίζει κάθε τηλεθεατή. Άμεση, δυναμική, οξυδερκής. Η Κατερίνα Καραβάτου διέγραψε πορεία συνεπή και κέρδισε την δημοφιλία της με το «σπαθί» της, δουλεύοντας σκληρά. Έρχεται στο MEGA για να εμπλουτίσει με το ταλέντο της το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, σ’ ένα παζλ που μόνο εκπλήξεις μπορεί να υποσχεθεί.

    Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν».

    Υπενθυμίζεται ότι στο δυναμικό του MEGA για τη νέα τηλεοπτική σεζόν έχουν ενταχθεί η Ελένη Μενεγάκη, η Ελεονώρα Μελέτη, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και η Αγγελική Νικολούλη.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Μαρία Μπεκατώρου επιστρέφει στο MEGA

    Στο MEGA μετακομίζει η Σίσσυ Χρηστίδου

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ