• Media

    Εκτός αέρα «Στη Φωλιά των Κου Κου» και «Αλήθειες με τη Ζήνα» – Η ανακοίνωση του Star

    Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου


    Εκτός αέρα παραμένουν οι εκπομπές «Στη Φωλιά των Κου Κου» και «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR και σήμερα, Παρασκευή, αλλά και την ερχόμενη Δευτέρα, έπειτα από την εμφάνιση επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού.

    Ήδη από χθες η εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου δεν προβλήθηκε, καθώς άνθρωπος της παραγωγής βρέθηκε θετικός στον ιό. Ακολουθώντας τα πρωτόκολλα που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η εκπομπή δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε σήμερα αλλά ούτε την Δευτέρα, οπότε και αναμένεται νέα ανακοίνωση από τον σταθμό.

    Ακολουθεί η ανακοίνωση του Star:

    «Μετά την εμφάνιση επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19 σε μέλος της ομάδας της ​παραγωγής, oι εκπομπές ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ και ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ δεν θα προβληθούν την Παρασκευή 19/3 και τη Δευτέρα 22/3.

    Απόλυτη προτεραιότητα του Star αποτελεί η ασφάλεια των εργαζομένων σε όλες τις εγκαταστάσεις του. Για τον λόγο αυτό, έχουν τηρηθεί και θα συνεχίσουν να τηρούνται κατά γράμμα όλοι οι κανόνες, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ».

    Στη θέση των «Κου Κου» θα προβληθεί σε επανάληψη το MasterChef και στις 11.00 στη θέση της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη, η ελληνική ταινία «Ένα Κορίτσι για Δυο» με τον Αλέκο Αλεξανδράκη και τη Ζωή Λάσκαρη.

    Διαβάστε επίσης:

    Κρατερός Κατσούλης: «Σήμερα είμαστε πιο δεμένοι από ποτέ»

    «Σπίτι με το MEGA» και τον Γιάννη Καψάλη: Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στην ελληνική παραδοσιακή μουσική

    Survivor: Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Κοψιδά – Έπαθε σοκ (video)

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ