array(0) {
}
        
    
Menu
-1.11%
Τζίρος: 247.33 εκατ.

Χεζμπολάχ: Επίθεση με drones εναντίον αεροπορικής βάσης στο βόρειο Ισραήλ

Media

Dragons’ Den: Πότε κάνει πρεμιέρα το επιχειρηματικό show του ΑΝΤ1

Οι 5 «Dragons»
Comments

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 21:30 θα κάνει πρεμιέρα το Dragons’ Den, το πολυαναμενόμενο show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας του ΑΝΤ1.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, σε ένα show συμφωνήθηκαν επενδύσεις που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ, στηρίζοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα!

1

Με 5 κορυφαίους και καταξιωμένους Έλληνες επενδυτές, οι οποίοι συνιστούν την ομάδα των Dragons, τo Dragons’ Den Greece στηρίζει τους Έλληνες επιχειρηματίες, σε μία χώρα που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την κρίση και τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ο Χάρης ΒαφειάςΠλοιοκτήτης, ο Λέων Γιοχάη – Tech Eπενδυτής, ο Πολ Ευμορφίδης– Ιδρυτής της COCO-MAT, η Λιλή Περγαντά – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Power Health και η Μαρία Χατζηστεφανή, Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Rodial Group είναι οι 5 Έλληνες επενδυτές.

Όλοι τους έχουν κατακτήσει την κορυφή και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και καταξίωση, ο καθένας στον τομέα του.

Το πολυβραβευμένο show επιχειρηματικότητας παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σάκης Τανιμανίδης
Σάκης Τανιμανίδης

Η δομή του Dragons’ Den

Το Dragons’ Den – γνωστό και ως Shark Tank – είναι το μεγαλύτερο επιχειρηματικό project στην τηλεόραση παγκοσμίως και προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε πάνω από 40 χώρες, εδώ και 20 χρόνια, με επενδύσεις που ξεπερνούν παγκοσμίως τα $600.000.000!

Από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 21:30, έρχεται για πρώτη φορά και στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Οι Έλληνες DRAGONS θα επενδύσουν τα χρήματά τους σε μία επιχειρηματική ιδέα, ένα νέο προϊόν, μια πατέντα, ένα application ή ένα φιλόδοξο project. Επιπλέον, στηρίζουν τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες επενδύοντας όχι μόνο με κεφάλαιο αλλά και με την επιχειρηματική τους εμπειρία.

Οι επιχειρηματίες που θα συναντήσουν τους Dragons καλούνται να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και εντέλει να τους πείσουν να επενδύσουν σε αυτούς!

Πόσα χρήματα μπορούν να επενδύσουν οι Dragons; Οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες ζητούν ένα συγκεκριμένο ποσό και προσφέρουν έναντι αυτού ένα ποσοστό της επιχείρησής τους. Οι Dragons με την εμπειρία τους θα κρίνουν εάν η πρόταση τους ενδιαφέρει και εάν θα προχωρήσουν σε επένδυση.

Στο Dragons’ Den δεν υπάρχει τελικός νικητής. Νικητές είναι όλοι όσοι θα καταφέρουν να κάνουν την ιδέα και το όνειρό τους πραγματικότητα!

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=Mx2QYLuguX8

Διαβάστε επίσης:

Dragons’ Den: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του σόου επενδύσεων

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Ταξίδι εξπρές στην Ιθάκη (pics)
Ο Αλέξης Παπαχελάς αποχαιρέτησε τη Σία Κοσιώνη – Δείτε βίντεο
Τηλεθέαση: Ο νέος τρόπος μέτρησης μπορεί να αλλάξει δισεκατομμύρια σε NFL, Ολυμπιακούς Αγώνες και τηλεοπτικά δικαιώματα
Κωνσταντίνος Αργυρός-Αλεξάνδρα Νίκα: Νέα επιχειρηματική κίνηση από το ζευγάρι – Ποια η σύνδεση με τον Μπραντ Πιτ
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στη φιλανθρωπική δημοπρασία της Μαρίνας Βερνίκου (video)
Metallica: Έφτασε στην Ελλάδα ο Τζέιμς Χέτφιλντ (video)
Νατάσα Θεοδωρίδου: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας σύντροφός της (video)
Ντόρα Μπακογιάννη για Σία Κοσιώνη: Είναι self-made woman και σοβαρός επαγγελματίας (video)
Akylas-Eurovision: Το σκηνικό, οι αναφορές στην αρχαιότητα και οι συμβολισμοί