• LIFE&STYLE

    Dragons’ Den: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του σόου επενδύσεων

    • NewsRoom

    Λιλή Περγαντά και Πωλ Ευμορφίδης


    Το Dragons’ Den, το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, έρχεται και στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με 5 κορυφαίους και καταξιωμένους Έλληνες επενδυτές, οι οποίοι συνιστούν την ομάδα των Dragons, και παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

    Τα γυρίσματα του επιτυχημένου show έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες επενδύσεις στις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες που έχουν παρουσιαστεί μέχρι τώρα στους Έλληνες DRAGONS είναι ήδη γεγονός.

    Επιχειρηματίες όλων των ηλικιών από διαφορετικούς τομείς, με διαφορετικό background και ενδιαφέροντα business plan ή μελλοντικά project έρχονται για να γνωρίσουν τους Dragons και να επιτύχουν μια επικερδή επένδυση και συμφωνία μαζί τους.

    Την εξαιρετική ομάδα των DRAGONS αποτελούν ο Χάρης Βαφειάς, ο Λέων Γιοχάη, ο Πολ Ευμορφίδης, η Λιλή Περγαντά και η Μαρία Χατζηστεφανή και είναι έτοιμοι να στηρίξουν τους Έλληνες επιχειρηματίες, σε μία χώρα που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την κρίση και τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

    Λέων Γιοχάη
    Λέων Γιοχάη

    Η δομή του Dragons’ Den

    Οι Dragons είναι 5 κορυφαίοι Έλληνες επενδυτές, που έχουν κατακτήσει την κορυφή και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και καταξίωση ο καθένας στον τομέα του. Είναι πρόθυμοι να επενδύσουν τα χρήματά τους σε μία επιχειρηματική ιδέα, ένα νέο προϊόν, μια πατέντα, ένα application ή ένα φιλόδοξο project.

    Επιπλέον, στηρίζουν τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες επενδύοντας όχι μόνο με κεφάλαιο αλλά και με την επιχειρηματική τους εμπειρία.

    Οι επιχειρηματίες που θα συναντήσουν τους Dragons καλούνται να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και εντέλει να τους πείσουν να επενδύσουν σε αυτούς!

    Χάρης Βαφειάς
    Χάρης Βαφειάς

    Πόσα χρήματα μπορούν να επενδύσουν οι Dragons; Οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες ζητούν ένα συγκεκριμένο ποσό και προσφέρουν έναντι αυτού ένα ποσοστό της επιχείρησής τους. Οι Dragons με την εμπειρία τους θα κρίνουν εάν η πρόταση τους ενδιαφέρει και εάν θα προχωρήσουν σε επένδυση.

    Μαρία Χατζηστεφάνη
    Μαρία Χατζηστεφάνη

    Στο Dragons’ Den δεν υπάρχει τελικός νικητής. Νικητές είναι όλοι όσοι θα καταφέρουν να κάνουν την ιδέα και το όνειρό τους πραγματικότητα!

    Σάκης Τανιμανίδης
    Σάκης Τανιμανίδης

    Διαβάστε επίσης:

    Dragons’ Den: Αυτός είναι ο 5ος επιχειρηματίας-«δράκος» του σόου επενδύσεων



    ΣΧΟΛΙΑ