• Media

    Dragons’ Den: Οι επενδύσεις της Παρασκευής έφτασαν τις €155.000

    • NewsRoom
    Ο Λέων Γιοχάη στο Dragons' Den Greece

    Ο Λέων Γιοχάη στο Dragons’ Den Greece


    Με συνολικές επενδύσεις ύψους 155.000 ευρώ «έκλεισε» το 9ο επεισόδιο του Dragons’ Den Greece, την Παρασκευή.

    Το συνολικό ποσό των επενδύσεων έχει πλέον φτάσει το 1.535.000€!

    Οι φιλόδοξοι επιχειρηματίες που κατάφεραν να κλείσουν συμφωνία με τους Dragons έφυγαν με επενδύσεις που στόχο έχουν να πάνε μπροστά τις επιχειρήσεις τους.

    Ο Δημήτρης Χελιδόνης και ο Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης συνιδρυτές του KOALLA, μίας πλατφόρμας εύρεσης ελεύθερων επαγγελματιών γραφιστικής, marketing και τεχνολογίας για μικρά projects, έκαναν συμφωνία με τον Λέοντα Γιοχάη, τον Τάσο Οικονόμου και τον Δημήτριο Μάλλιο για 75.000€ με valuation cap 1.400.000€.

    Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

    Η Άννα Ρόζα Μοσχούτη, σχεδιάστρια κοσμημάτων και ιδρύτρια του ομώνυμου brand κοσμημάτων ANNA ROSA MOSCHOUTI, με καινοτόμα κοσμήματα για ξεχωριστές περιστάσεις, ήρθε στο Dragons’ Den αναζητώντας συνοδοιπόρο στην εξέλιξη της επιχείρησής της και έφυγε με επένδυση από τον Τάσο Οικονόμου, και τον «ΑΙ συνεργάτη» του, 40.000€ για το 15% της εταιρείας της.

    Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

    Ο 20χρονος Μάριος Αργυρός, ιδρυτής & CEO του HERO TRAVELLER, μιας πλατφόρμας κρατήσεων με 0% προμήθεια από τους επαγγελματίες, ήρθε από τη Σύρο, μαζί με τον συνεργάτη του Σέργιο Ντορν, αναζητώντας επένδυση από τους Έλληνες Dragons και κατάφερε να κλείσει συμφωνία με τη Μαρία Χατζηστεφανή έναντι 40.000€ για το 10% της επιχείρησής του, με την προϋπόθεση σε 6 μήνες να έχουν τζίρο 240.000€.

    Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

    Όσοι επιχειρηματίες κατάφεραν να πάρουν επένδυση θα πρέπει να προσέξουν τα επόμενα βήματά τους, ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο την υποστήριξη που κέρδισαν.

    Όσοι πάλι άκουσαν το «Είμαι εκτός» των Dragons θα πρέπει να εντοπίσουν όσα πρέπει να βελτιώσουν στις ιδέες και τις επιχειρήσεις τους.

    Οι 6 Dragons θα γνωρίσουν νέους επιχειρηματίες την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 22:00.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Dragons’ Den: Οι επενδύσεις της Παρασκευής έφτασαν τις €384.000 (video)

    Η Άννα Βίσση «τα έσπασε» στον Ρέμο και τη Φουρέιρα – Δείτε video

    Κόμπι Μπράιαντ: Σε δημοπρασία χρυσό δαχτυλίδι του NBA



    ΣΧΟΛΙΑ