• LIFE&STYLE

    Όταν ο Ρέμος συνάντησε τη Βίσση – Αποκλειστικά βίντεο

    • NewsRoom
    Αντώνης Ρέμος και Άννα Βίσση μαζί το βράδυ της Κυριακής 18/3/2024

    Αντώνης Ρέμος και Άννα Βίσση


    Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα, το βράδυ της Κυριακής, καθώς την εμφάνισή της έκανε η «απόλυτη» Άννα Βίσση.

    Μετά από ένα επιτυχημένο, sold out διήμερο στο Hotel Ermou, η Άννα Βίσση είχε ρεπό την Κυριακή και επέλεξε να διασκεδάσει με τη 10μελή παρέα της στο γειτονικό Nox.

    Όπως γράφει σήμερα και ο Wiseman, η έκπληξη των θαμώνων (μεταξύ άλλων εφοπλιστές, κοσμηματοπώλες, μεγαλοδικηγόροι, εκδότες κ.λ.π.) ήταν τεράστια.

    Όλοι περίμεναν το αναπόφευκτο ντουέτο μεταξύ Ρέμου και Βίσση, κάτι που λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα έγινε, αφού πρώτα, όμως, ο Αντώνης Ρέμος έδωσε το μικρόφωνο στον Σταμάτη Γονίδη, ο οποίος ήταν επίσης στο μαγαζί εκείνο το βράδυ.

    Λίγο αργότερα, Αντώνης Ρέμος και Ελένη Φουρέιρα πλησίασαν το τραπέζι της Άννας Βίσση και έδωσαν μαζί της ένα πραγματικό ρεσιτάλ για περίπου 20 λεπτά!

    Τραγούδησαν μερικές από τις επιτυχίες της Άννας Βίσση, όπως «Σε θέλω, με θέλεις», «Να ‘σαι καλά», «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη» και «Αγάπη Υπερβολική».

    Στο τραπέζι της «απόλυτης» ήταν μεταξύ άλλων, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο στενός της φίλος και επιχειρηματίας, Χρύσανθος Πανάς και η, επίσης, καλή φίλη της και ηθοποιός, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

    Η τελευταία, μάλιστα, έγινε viral την προηγούμενη εβδομάδα, αφού εκδήλωσε τη λατρεία της για την Άννα Βίσση, λέγοντας χαρακτηριστικά «Θα ήθελα να είμαι άνδρας και να την έπαιρνα και να την πήγαινα στα ουράνια».

    Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη μαγική βραδιά:

     

    Διαβάστε επίσης:

    Δήμητρα Κούστα: Τσικνοπέμπτη #sta kala kathoumena με Βίσση, Καρβέλα, Ψινάκη

    Βραδινή έξοδος στη Μαρινέλλα για τη Μαριάννα Λάτση και τη Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη (video)

    Η Δήμητρα Κούστα με σούπερ σέξι outfit στην πρεμιέρα της Βίσση με Ψινάκη, Πανά και Πάνια



    ΣΧΟΛΙΑ