array(0) {
}
        
    
Menu
1.43%
Τζίρος: 194.35 εκατ.

Ευρωαγορές: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες οδήγησαν σε θετικά πρόσημα στο +2% η Renault

Media

Dragons’ Den: Επενδύσεις €230.000 στην πρεμιέρα

Χάρης Βαφειάς
Comments

Πρεμιέρα έκανε χθες, Κυριακή 6 Απριλίου, το Dragons’ Den Greece IIΙ, καταγράφοντας πρωτιά στη ζώνη προβολής του.

Ο 3ος κύκλος του Dragons’ Den ξεκίνησε πολύ δυναμικά με τους Έλληνες Dragons να επενδύουν προσωπικά κεφάλαια ύψους 230.000€ σε ιδέες και επιχειρήσεις που τους εντυπωσίασαν και αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς οι 7 ισχυροί επενδυτές έχουν έρθει αποφασισμένοι να ανεβάσουν τον πήχη των επενδύσεων ακόμα πιο ψηλά!

1

Οι επιχειρηματίες που βρέθηκαν μπροστά τους δεν κυνηγούν μόνο μία επένδυση αλλά μία ευκαιρία ζωής. Δύο φιλόδοξες επιχειρήσεις κατάφεραν να κερδίσουν την υποστήριξη των Ελλήνων επενδυτών και να φύγουν από το Dragons’ Den με πολλά υποσχόμενα deal για το επιχειρηματικό τους μέλλον.

Ο Ιωσήφ Ρέντα και ο Luigi Δημήτρης Γουλιανός, συνιδρυτές του DOITFORME, μίας πλατφόρμας αυτοματοποίησης των διαφημίσεων στα social media, στάθηκαν η αιτία να δούμε την πρώτη κόντρα ανάμεσα σε παλιούς και νέους Dragons, αφού συμφωνία μαζί τους διεκδίκησαν τόσο η Μαρία Χατζηστεφανή μαζί με τον Τάσο Οικονόμου, όσο και η Νίκη Γουλιμή μαζί με τον Γιάννη Τσιώρη.

Νικητές σε αυτή τη «διαμάχη» τελικά βγήκαν οι δύο νέοι Dragons, οι οποίοι έκλεισαν συμφωνία 200.000€ έναντι του 23% της εταιρείας DOITFORME.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ο Βασίλης Χίγκας, ο Γιώργος Ταμπούρης και ο Νάσος Παπασαραφιανός, μαθητές λυκείου από τη Θεσσαλονίκη, κέρδισαν τις εντυπώσεις και μία συμφωνία 30.000€ έναντι του 30% της εταιρείας τους, AGROLEASE, μίας πλατφόρμας ενοικίασης γεωργικών μηχανημάτων, έχοντας στο πλευρό τους τους Τάσο Οικονόμου, Νίκη Γουλιμή και Γιάννη Τσιώρη, που διέκριναν στα νέα αυτά παιδιά μια υπόσχεση για το μέλλον της ελληνικής επιχειρηματικότητας!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Παλιοί και νέοι Dragons έδειξαν, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ότι χρειάζονται κάτι περισσότερο από μία καλή ιδέα προκειμένου να αποφασίσουν να επενδύσουν χρήματα, αλλά και χρόνο σε επιχειρήσεις που διεκδίκησαν μία συμφωνία μαζί τους. Οι Έλληνες επενδυτές θέλουν να εμπνευστούν από ανθρώπους με όραμα και πάθος. Σε κάποιους το ρίσκο απέδωσε και κατάφεραν να φύγουν με τη στήριξη των Dragons και ένα καλό κεφάλαιο για το επόμενο επιχειρηματικό τους βήμα.

Oι υπόλοιποι επιχειρηματίες, που παρουσίασαν τις ιδέες τους στο πρώτο επεισόδιο, αναζητώντας έναν δυνατό στρατηγικό συνεργάτη, σίγουρα θα προβληματιστούν για το τι δεν λειτούργησε στην παρουσίασή τους μπροστά στους Dragons καθώς, παρότι κάποιοι κέρδισαν το ενδιαφέρον τους και δέχτηκαν προσφορές, δεν κατάφεραν τελικά να καταλήξουν σε συμφωνία με τους επενδυτές, έφυγαν, όμως, με πολύτιμες συμβουλές για τη συνέχεια. Στην επιχειρηματικότητα εξάλλου, όπως και στη ζωή, το ρίσκο είναι μέρος του παιχνιδιού!

Οι 7 Dragons θα γνωρίσουν νέους επιχειρηματίες την Κυριακή 13 Απριλίου στις 21:50, με έναν και μόνο στόχο: Να ανακαλύψουν την επόμενη μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία!

Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα

Το πρώτο επεισόδιο του Dragons’ Den πέτυχε πρωτιά, με μέσο όρο 17,6% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 2,8 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό.

Το επιχειρηματικό show του ΑΝΤ1 παρακολούθησαν 1.719.130 τηλεθεατές έστω και για 1΄στο σύνολο του κοινού. Άνδρες και γυναίκες παρακολούθησαν Dragons’ Den, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στους άντρες ηλικίας 25-44 σκόραρε 23,7% και στις γυναίκες 25-44 άγγιξε το 20,0%.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Dragons’ Den: Ποιοι είναι οι νέοι επενδυτές στον 3ο κύκλο

Αμαλία Κωστοπούλου: Ο ελληνικός γάμος και η λίστα με τα δώρα

Έχω παιδιά: Τι θα δούμε στο νέο απολαυστικό επεισόδιο (video)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

3.953.077 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Οκτώβριο 
Γιατί μπήκε ο Μαρινάκης στην Stages Network, το στοίχημα Μελισσανίδη, το παρασκήνιο με την Κίμπερλι και την Vogue Greece, 3ος κύκλος για τις «Σέρρες» και τα «γαλλικά» του Λιάγκα
Το μεγάλο deal του Γιάννη Παπαδόπουλου της ΕΡΤ με την ITV για μια σειρά έκπληξη
Ο Μητσοτάκης, ο Σκάι και ο Ζούλας, ο πόλεμος του Σινά… στο ΑΠΕ, οι νέες κινήσεις του Κυριακού στον ΑΝΤ1, η επιστροφή του Παπαδάκη και ποια είναι η Allimonos της Alter Ego
Το σόι σου: Πότε κάνει πρεμιέρα με νέα επεισόδια
Το παρασκήνιο του mega deal! Πώς η Apple μπήκε στις πίστες της Formula 1
Ο Ζούλας επί ξυρού ακμής, τα νεύρα της Σίας, το «μαύρο» του ERTFLIX, σαρώνει η Ράνια στο Mega και το… τρίποντο του Αρναούτογλου με τον Giannis
Σκάι: Απίστευτες καταγγελίες από Ρέβη και Κουρδή – Μιλούν για… mobbing, εξόντωση, επαγγελματική υποβάθμιση
Η νέα, streaming εποχή του Champions League! – Ποιες πλατφόρμες θέλουν αγώνες, τι σημαίνει για τον Έλληνα τηλεθεατή;
Οι διεθνείς κινήσεις Κυριακού, σύγκρουση Σκάι με Κουρδή, η Μαραγκουδάκη πήρε το όπλο της, η Alter Ego, ο Ευαγγελάτος και η Τατιάνα, τι συμβαίνει με Ρουβά και ΕΡΤ