• Media

    Big Brother: Εκτός εαυτού ο Κεχαγιάς – Την αποβολή του ζητά το Twitter

    • NewsRoom


    Τα όρια ξεπέρασε ο Δημήτρης Κεχαγιάς στο επεισόδιο της Τετάρτης στο Big Brother, έπειτα από μια έντονη λογομαχία που είχε με τον Χρήστο Βαρουξή.

    Την τελευταία εβδομάδα και μετά την αποχώρηση της Ραμόνας, τα πνεύματα έχουν οξυνθεί στο σπίτι του Big Brother, με τους παίκτες να βγάζουν όλα τα «άπλυτά» τους στη φόρα, κατηγορώντας ο ένας τον άλλον και προκαλώντας την μία ένταση μετά την άλλη.

    Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής ψηφοφορίας για την ανάδειξη των προτεινόμενων της εβδομάδας, ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Χρήστος Βαρουξής ήρθαν σε ρήξη, όταν ο δεύτερος κατηγόρησε τον πρώτο για προσβολές προς το πρόσωπό του.

    Τα λεγόμενα του Χρήστου πυροδότησαν την αντίδραση του Κεχαγιά, ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του και κινήθηκε απειλητικά προς τον συγκάτοικό του, απευθύνοντας βαρείς χαρακτηρισμούς, ενώ δεν δίστασε να σηκώσει το χέρι του προς το μέρος του. Τότε, η Σοφία Δανέζη επιχείρησε να τον ηρεμήσει μπαίνοντας μπροστά του, ωστόσο, εκείνος την έσπρωξε προκειμένου να φύγει από τη μέση.

    Οι άσχημοι χαρακτηρισμοί συνεχίστηκαν και στο τέλος ο παίκτης υποχώρησε και βγήκε στον κήπο προκειμένου να ηρεμήσει.

    Αφού κλήθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας, ο Big Brother του ανακοίνωσε ότι παραβίασε τους κανόνες του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να του επιβληθούν ποινές.

    «Δημήτρη, νωρίτερα κατά τη διάρκεια της ανοιχτής ψηφοφορίας απευθύνθηκες σε συγκάτοικο σου χρησιμοποιώντας απαράδεκτη φρασεολογία. Μη αποδεκτή, παραβιάζοντας βασικούς κανόνες του Big Brother. Οι όποιες διαφωνίες υπάρχουν δεν επιλύονται με τον τρόπο που επέλεξες. Συνεπώς τίθεσαι αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση. Επίσης, δεν μπορείς να διεκδικήσεις το βέτο και δεν μπορεί κανένας συγκάτοικος να σε σώσει χρησιμοποιώντας το βέτο», ανακοίνωσε ο Μεγάλος Αδελφός επιπλήττοντας τον παίκτη και καταδικάζοντας την συμπεριφορά του.

    Από την άλλη, στα social media οι χρήστες του Twitter ξεσηκώθηκαν εναντίον του Δημήτρη Κεχαγιά, έπειτα από την απαράδεκτη συμπεριφορά του και με το hashtag #αποβοληκεχαγια, το οποίο φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των Δημοφιλέστερων Θεμάτων, ζητούν την αποβολή του παίκτη από το ριάλιτι εγκλεισμού, κάνοντας λόγο για «τραμπουκισμό» και «bullying».

    Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που κάποιος παίκτης του Big Brother προκαλεί με την συμπεριφορά του, αφού από τις πρώτες εβδομάδες κιόλας, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης αποβλήθηκε, έπειτα από την χυδαία και σεξιστική δήλωσή που έκανε.

    Για την ιστορία, υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη, ωστόσο, ακόμα εκκρεμεί η δεύτερη ψήφος των παικτών, η οποία θα είναι μυστική, αλλά και το αγώνισμα για τη διεκδίκηση του βέτο, που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

    Βαρουξής και Πυργίδης για την αλλαγή χαρακτήρα του Κεχαγιά:

    Σοφία και Κεχαγιάς για τις ψήφους και ποιος κινεί τα νήματα:

    Η εβδομαδιαία αποστολή:

     

    Διαβάστε επίσης:

    Big Brother: Η άγνωστη σχέση του Λευτέρη Σουλτάτου με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

    Αναβλήθηκε η δίκη του Νότη Σφακιανάκη λόγω κορονοϊού

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020



    ΣΧΟΛΙΑ