• Κοινωνία

    Αναβλήθηκε η δίκη του Νότη Σφακιανάκη λόγω κορονοϊού


    Αναβλήθηκε αορίστως, όπως άλλωστε αναμενόταν, η δίκη του Νότη Σφακιανάκη για την παράνομη κατοχή του όπλου και τα 2 γραμμάρια κοκαΐνης.

    Αιτία η ΚΥΑ για τη λειτουργία των δικαστηρίων εν μέσω πανδημίας. Με αυτή αναβάλλονται όλες οι δίκες στα αυτόφωρα όταν δεν υπάρχουν κρατούμενοι. Και ο γνωστός τραγουδιστής έχει αφεθεί ελεύθερος από τη Δευτέρα.

    Έτσι δεν θα χρειαστεί να εμφανιστεί ούτε ο ίδιος ούτε ο δικηγόρος του στο Τριμελές Αυτόφωρο στις 12 το μεσημέρι.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

    «Το δικηγορικό μας γραφείο ενημερώνει ότι πριν από λίγη ώρα και κατόπιν συνεννοήσεως, την οποίαν είχε ο επικεφαλής του γραφείου μας κύριος Αλέξιος Κούγιας με την αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Αθηνών που προσδιορίζει τις δίκες στην αυτόφωρη διαδικασία, η δικογραφία με κατηγορούμενο τον κύριο Νότη Σφακιανάκη δεν θα εισαχθεί σήμερα προς εκδίκαση και η εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως, αφού ο κύριος Νότης Σφακιανάκης έχει αφεθεί ελεύθερος και λόγω covid, η φύσις της υποθέσεως δεν είναι από αυτές, των οποίων επιτρέπεται η εκδίκασις με κυβερνητική απόφαση, γιατί κατά την κρίση του γραφείου μας και με τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας υπηρεσίας της Εισαγγελίας, δεν επιτρέπεται η εκδίκαση.»

    Διαβάστε επίσης:

    Κούγιας για Σφακιανάκη: Φοβάται ακόμη και τα φάρμακα – Μας κάνει εντύπωση ο εξονυχιστικός έλεγχος στο τζιπ

    Νότης Σφακιανάκης: Ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών



    ΣΧΟΛΙΑ