• Media

    «Aprés toi» – Απόψε στο Σπίτι με το MEGA

    • NewsRoom
    Κώστας Χατζής και Γιώργος Κατσαρός στο Σπίτι με το MEGA

    Κώστας Χατζής και Γιώργος Κατσαρός στο Σπίτι με το MEGA


    Εκεί που η δεξιοτεχνία συναντά τη μελωδία, εκεί ευημερεί η μουσική του Γιώργου Κατσαρού.

    Κάθε φορά που ο συνθέτης πιάνει το σαξόφωνο, μία βεντάλια συναισθημάτων ξεδιπλώνεται. Οι νότες πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα τόσο απαλές και συνάμα τόσο διαπεραστικές.

    Απόψε το βράδυ, ο μεγάλος μαέστρος είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο «Σπίτι με το MEGA», μαζί με τον εξίσου σπουδαίο δημιουργό, τον Κώστα Χατζή, τους οποίους υποδέχονται η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

    Ανάμεσα σε πλειάδα τραγουδιών που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε, ο Γιώργος Κατσαρός επιλέγει να μας χαρίσει μία ορχηστρική εκτέλεση του θρυλικού «Aprés toi».

    Ένα τραγούδι που εξασφάλισε στη Βίκυ Λέανδρος το πρώτο βραβείο στη Eurovision το 1972, όπου εκπροσώπησε το Λουξεμβούργο. Το «Aprés toi» έγινε διεθνής επιτυχία και ανέβηκε στις πρώτες θέσεις των βρετανικών και γαλλικών charts.

    Η ερωτική μουσική του τραγουδιού, που έγραψε ο Klaus Munro μαζί με τον πατέρα της Βίκυς Λέανδρος, Leandros Papathanasiou (ή Marios Panas όπως είναι το ψευδώνυμό του), στα χέρια του Γιώργου Κατσαρού παίρνει άλλο χρώμα και μιλά κατευθείαν στην ψυχή του ακροατή.

    Δείτε το παρακάτω βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Σπίτι με το MEGA: Μια μοναδική μουσική βραδιά με τον Γιώργο Κατσαρό και τον Κώστα Χατζή

    Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης στον Κωνσταντίνο Αργυρό (video)

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 9 Δεκεμβρίου



    ΣΧΟΛΙΑ