array(0) {
}
        
    
Menu
1.83%
Τζίρος: 53.15 εκατ.

Morgan Stanley: Η ΕΚΤ πιθανότατα θα διατηρήσει σταθερά τα επιτόκια έως το 2026 λόγω Μέσης Ανατολής

Media

ΑΝΤ1 για περιγραφή ΠΑΟΚ στο Ρουκ Ζουκ: Αποδοκιμάζεται πλήρως η ατυχής διατύπωση

Comments

Τη δική του απάντηση στο εξώδικο που έλαβε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις αναφορές περί «ΠΑΟΚ», «Θεσσαλονίκης» και… «Βουλγαρίας» στο τηλεπαιχνίδι Ρουκ Ζουκ έδωσε ο ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1, απαιτώντας από τον τηλεοπτικό σταθμό εντός 48 ωρών «να απολογηθεί για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του».

Όπως αναφέρει ο σταθμός πρόκειται για «ατυχής διατύπωση», η οποία «δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές» του ΑΝΤ1 και «αποδοκιμάζεται πλήρως».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

«Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.

Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί».

Η αναφορά παίκτη που προκάλεσε αντιδράσεις

Κατά τη διάρκεια του μαγνητοσκοπημένου επεισοδίου του τηλεπαιχνιδιού Ρουκ Ζουκ με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, που έχει ως αντικείμενο την εύρεση λέξης μετά από περιγραφή στην οποία προβαίνει ο κάθε διαγωνιζόμενος, η προς ανεύρεση λέξη ήταν η «Βουλγαρία». ‘Ενας διαγωνιζόμενος έδωσε ως λέξη περιγραφής στον συμπαίκτη του τη λέξη «ΠΑΟΚ» και ακολούθως εκείνος είπε τη λέξη «Θεσσαλονίκη» και αμέσως μετά τη λέξη «Βουλγαρία».

Από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ σχολιάζοντας το παραπάνω περιστατικό ανέφεραν ότι η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη, άρα υπήρχε η δυνατότητα παρέμβασης από τον σταθμό για τα όσα ακούστηκαν.

Μέσω του εξωδίκου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά τους απέναντι στον ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Στη Φάρμα η Μαρίνα Πατούλη;

Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Στην Αθήνα η Μαρί Σαντάλ για τον λαμπερό γάμο του Φιλίππου και της Nina Flohr

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Χαλκίδα ο Μπραντ Πιτ με την «Persefoni» – Πού γίνονται τα γυρίσματα
Φαίη Σκορδά: Τι απαντά στις φήμες που τη θέλουν να παντρεύεται ξανά (video)
OPEN: Ο Θέμης Μάλλης αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Προγράμματος του σταθμού
Premier League+: Η αγγλική λίγκα δοκιμάζει το δικό της streaming και μετρά τα δισεκατομμύρια
OPEN: Αποχωρεί η Ιζαμπέλα Σασλόγλου από τη Διεύθυνση Προγράμματος
Σε ποιον ανήκουν τα μέσα ενημέρωσης της Ευρώπης;
Ο Μπραντ Πιτ στην Αθήνα με το yacht του Έρικ Βασιλάτος
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους, Στεφανίας στα νότια προάστια
Κριστιάνο Ρονάλντο: Πώς εγκατέλειψε τη Σαουδική Αραβία μέσα στη νύχτα
Συγγενείς θυμάτων τρομοκρατίας: Έντονες αντιδράσεις για τη συνέντευξη Κουφοντίνα – «Να χαίρεστε τη ματωμένη σας τηλεθέαση»