Συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών»
H Ασημίνα αρνείται σθεναρά να πάρει από την Ελένη την περιουσία που εμπιστεύτηκε σ’ εκείνη ο πατέρας τους κι εμμένει στην απόφασή της να μην τον παντρευτεί.
Στη διάρκεια του κυνηγιού, ο Δούκας με τον Νικηφόρο θα συγκρουστούν έντονα, αλλά ο απρόσμενος τραυματισμός του Δούκα θα ανατρέψει την κατάσταση.
Ο τραυματισμός, όπως αποκαλύπεται και στο τρέιλερ της σειράς δεν είναι παρά το δάγκωμα μιας οχιάς με τον Δούκα να πέφτει κάτω ανήμπορος.
Ο Κυπραίος συνεχίζει την ερωτική προσέγγισή του στη Μυρσίνη με σκοπό να την ελέγχει. Θα πέσει αυτήν τη φορά στα δίχτυα του;
Κι ενώ ο Προύσαλης προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος ενοχοποίησε το Λάμπρο, μια συνάντηση της Δρόσως και του Μιλτιάδη θα πυροδοτήσει άσχημες αναμνήσεις από το παρελθόν.
Η Ελένη συναντάει ένα Λάμπρο αποφασισμένο να αλλάξει τα πάντα, ενώ την ίδια στιγμή η Ασημίνα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση…
Στο trailer του επεισοδίου της Πέμπτης, η Μυρσίνη επισκέπτεται ξανά τον Κυπραίο, όμως φεύγει χωρίς το σκουλαρίκι της, το οποίο βρίσκει ο Νέστορας.
Δείτε το trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=Oks_aR65SmI
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωκοινοβούλιο: Αναμένεται να «παγώσει» την επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ – ΗΠΑ
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ανάρτηση για το δείπνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο
- Μαρινάκης εναντίον Ανδρουλάκη: Επέλεξε για μία ακόμα φορά την οδό της διαστρέβλωση και της κοπτοραπτικής
- Ανδρουλάκης: «Αδιανόητες οι ακροβασίες του Μαρινάκη» – Στις 27-29 Μαρτίου το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ