Οι «Άγριες Μέλισσες», που έχουν γίνει πλέον η αγαπημένη μας συνήθεια, επιστρέφουν απόψε με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο στις 22:45 στον ΑΝΤ1!
Ο Νικηφόρος βρίσκει, έκπληκτος, την Ασημίνα στο καταφύγιο να έχει, ήδη, προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Δούκα και μαζί τον μεταφέρουν σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι.
Η Ελένη έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Λάμπρο και τον συμβουλεύει να την ξεχάσει και να μην παρατήσει την γυναίκα του για χάρη της.
Η Μυρσίνη, αναζητώντας τον Νικηφόρο, επισκέπτεται τον Μιλτιάδη, όμως, η προσβλητική της στάση θα τον οδηγήσει να την διώξει από το σπίτι του.
Τα νέα για το ατύχημα του Δούκα ταξιδεύουν γρήγορα στο χωριό, ενώ η κυρα- Ρίζω κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τον σώσει. Η Ελένη ψάχνει παντού την Ασημίνα, που βρίσκεται απέναντι από τον Νικηφόρο που προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη για τον γάμο.
Ο Νέστορας ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στο δωμάτιο του Κυπραίου, ενώ ο Δούκας παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειας Σεβαστού.
Δείτε το trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=SrEJU1QaAf8
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Πολίτης, ο εμβληματικός «Γιάγκος Δράκος» της «Λάμψης»
- Ένα μίλι μακριά, στη Μινεάπολη
- Τα πρόστιμα 7.000 ευρώ στους αγρότες, τα 10 κεράκια του ΚΜ, η κυριαρχία Ζαχαράκη, το ΚΑΡΠΑ της Νίκης και το σκάνδαλο στην Κύπρο
- Απ. Βακάκης: Μερισματικό bonus 67 εκατ. στους μετόχους της Jumbo και… βολές για τα αγροτικά μπλόκα και το πολιτικό σύστημα