Το αναγνωστικό κοινό δείχνει για ακόμα ένα μήνα έμπρακτα και σταθερά την εμπιστοσύνη του στο mononews.gr.
Συγκεκριμένα, τον μήνα Μάρτιο, 3.907.017 μοναδικοί χρήστες επισκέφθηκαν το mononews και πλοηγήθηκαν σε 22.104.574 σελίδες (pageviews), σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των Google Analytics.
Με την ίδια αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα, όπως κάνουμε πάντα, συνεχίζουμε να σας δίνουμε πρώτοι τις νέες τάσεις στην οικονομία και τις επιχειρήσεις.
Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες μας για την εμπιστοσύνη τους.
Welcome to business stories of a new generation – Mononews
Διαβάστε επίσης:
Θύελλα ξανά στο Open – Τι θα κάνει με το κανάλι ο Ιβάν Σαββίδης
Μαρί Σαντάλ: Διακοπές στις Μπαχάμες χωρίς τον Παύλο Ντε Γκρες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Η νίκη των Δημοκρατικών κλονίζει τη στήριξη των ΗΠΑ – Πίεση στον Νετανιάχου
- Ντόναλντ Τραμπ: Ο υπουργός Άμυνας Πιτ Χέγκσεθ κάνει «πολύ καλή δουλειά» και δεν σκοπεύει να τον αντικαταστήσει
- Ουκρανία: Συνομιλίες με ΗΠΑ και Ευρωπαίους για την ανοικοδόμηση πριν από το Άμπου Ντάμπι
- Μητσοτάκης για Μασκ: Δεν μπορείς να αγοράσεις μια εκλογή, όσο πλούσιος κι αν είσαι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.