• LIFE&STYLE

    Μέχρι και η Tyra Banks ζήτησε εξηγήσεις για τον χθεσινό τελικό του GNTM – Χαμός στο Twitter με τις «ελληνικές» απαντήσεις

    • NewsRoom


    Ο χθεσινός τελικός του ριάλιτι μοντέλων «Greece’s Next Top Model» ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο δεν μπόρεσε τελικά να ψηφίσει ούτε φέτος για τη νικήτρια, διότι η πλατφόρμα … «έπεσε» και πάλι.

    Αρκετοί αγανακτισμένοι τηλεθεατές έσπευσαν μέσω του Twitter να διαμαρτυρηθούν, με τον «αχό» να φτάνει μέχρι τα αυτιά της διάσημης παρουσιάστριας του αντίστοιχου αμερικάνικου ριάλιτι, Tyra Banks. Η τελευταία έσπευσε να ζητήσει περαιτέρω εξηγήσεις για τον χθεσινό τελικό, μέσω ανάρτησης στο Twitter, όντας μπερδεμένη από τον διαδικτυακό  βομβαρδισμό «τιτιβισμάτων» που δέχθηκε με τα παράπονα των Ελλήνων οπαδών της εκπομπής.

    Όπως ήταν αναμενόμενο ακολούθησε ένα πανδαιμόνιο, με το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό του ριάλιτι να «δίνει ρέστα» με ξεκαρδιστικές απαντήσεις, κάτω από την ανάρτηση της Αμερικανίδας παρουσιάστριας, γραμμένες κατά κύριο λόγο στα ελληνικά (ή έστω σε αγγλικά… τύπου Τσίπρα), που «έκαιγαν» τόσο την παραγωγή του GNTM όσο και του κριτές!



    ΣΧΟΛΙΑ