ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ονομαστική της εορτή είχε χθες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το γιόρτασε έξω μαζί με φίλους της.
Η παρουσιάστρια, που φέτος διαγωνίζεται στο μουσικό τάλεντ σόου Just the 2 of Us, κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, για να διασκεδάσει μαζί με την παρέα της.
Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, αλλά και τα βίντεο που ανέβηκαν στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στην περιοχή του Ψυρρή, όπου το γιόρτασε με take away ποτά, αφού τα μπαρ-καφέ και τα εστιατόρια ανοίγουν την Δευτέρα.
Ντυμένη casual με σορτσάκι και αθλητικά παπούτσια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήπιε τα ποτάκια της και δέχτηκε δεκάδες ευχές από τους φίλους της.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Τσάφος: Σύντομα το πλαίσιο για τις περικοπές στους παραγωγούς – Πώς θα συνδυαστούν ΑΠΕ και ευστάθεια
- Σφοδροί βομβαρδισμοί στην πόλη της Γάζας – To Ισραήλ ξεκίνησε την επιχείρηση κατάληψης
- Χρηματιστήριο: Ο Καρέλιας του 1 δισ. και η κρατική ΕΥΑΘ κινδυνεύουν να μπουν στην Επιτήρηση την 1η Οκτωβρίου
- Καιρός: Καλοκαιρινές θερμοκρασίες και μελτέμια
