• LIFE&STYLE

    Μαύρο Ρόδο: Η σχέση του Θέμη με την Αλεξία κλονίζεται

    • NewsRoom
    ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ


    Στο αποψινό συνταρακτικό επεισόδιο του Μαύρου Ρόδου, η σχέση του Θέμη με την Αλεξία κλονίζεται. Από την άλλη, ο Πέτρος προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση με την Ελισάβετ και την εγκυμοσύνη.

    Στο επεισόδιο 126 της αγαπημένης σειράς του MEGA, η συζήτηση του Θέμη με την Αλεξία είναι πολύ έντονη. Ο Θέμης προσπαθεί να την προσεγγίσει αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια. Ο Σταυρίνος κάνει τα πάντα για να παραστεί στην κηδεία του αδελφού του. Αυτό εξαγριώνει τη Γιάννα που τον βλέπει ξανά να παραιτείται από τη ζωή του. Ο Σαράντος βλέπει, για ακόμα μια φορά, πως η προσοχή της Γιάννας δεν είναι στραμμένη σε εκείνον.

    Ο Πέτρος προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να διαχειριστεί την κατάσταση με την Ελισάβετ και την εγκυμοσύνη.

    Ο Παναγιώτης είναι στο πλάι του. Όμως, η Νατάσα είναι εκείνη που θα τον βοηθήσει καθοριστικά. Στο Μοναστήρι, ο Μητροπολίτης ζητά από τη Φιλαρέτη να αναλάβει ξανά την Ηγουμενία. Θα δεχτεί; Με ποιους όρους;

    Ο Καστρινός προσλαμβάνει τον Φρέντι και έτσι ο Βίκος έχει ξανά κάποιον δικό του άνθρωπο κοντά στον μεγαλύτερο εχθρό του. Με αυτό τον τρόπο βάζει μπροστά το σχέδιο του να κλείσει, με τα ίδια του τα χέρια, τα μάτια του Καστρινού.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Γκλέντα Τζάκσον: Πέθανε η βραβευμένη με 2 Όσκαρ ηθοποιός

    Netflix: Το πρώτο εστιατόριο με μενού από διάσημους σεφ των εκπομπών του είναι γεγονός

    Νέες ταινίες στους κινηματογράφους: Ανθρώπινες ιστορίες, Flash και αριστουργήματα του παρελθόντος

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ