• LIFE&STYLE

    Ματσούκα – Κόκκαλης: Η πρόταση γάμου έγινε στην αρχή της σχέσης μας (video)

    • NewsRoom
    Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

    Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω


    Για τη γνωριμία τους που εξελίχθηκε σε σχέση και στη συνέχεια κατέληξε στην εκκλησία μίλησαν, μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης, οι οποίοι βρέθηκαν στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.

    Η ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στις Ψυχοκόρες, και ο επικεφαλής του κόμματος «Κόσμος», μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκαν αρχικά στη σχέση τους, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα τους.

    «Όλα τα ζευγάρια ισορροπούν κι εμείς επειδή είμαστε ερωτευμένοι και αγαπιόμαστε», είπε ο Πέτρος Κόκκαλης. Με τη Δήμητρα Ματσούκα να συμπληρώνει: «Είμαστε καλά μεταξύ μας. Στην αρχή της σχέσης μας υπήρχαν εμπόδια».

    Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως γνωρίστηκαν το 2014. Η γνωριμία τους ξεκίνησε από μια κοινή τους φίλη: «Ήμουν μόνη μου τότε και ο Πέτρος το ίδιο. Είδα κάποιον που μου άρεσε πάρα πολύ και φαντάστηκα ότι είναι γεωπόνος. Μας σύστησε η φίλη και μετά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ απόλυτα» όπως είπε ο Πέτρος Κόκκαλης: «Το πρώτο βήμα ήταν χορευτικό».

    Ο γάμος μετά από 7 χρόνια σχέσης

    Το ευτυχισμένο ζευγάρι δήλωσε πως η απόφαση να παντρευτούν ήρθε φυσικά, αφού ήταν μαζί 7 ολόκληρα χρόνια, κάτι που όμως, δεν είχε σημασία, αφού από την πρώτη στιγμή ένιωσαν πως είναι ο ένας για τον άλλον.

    Άλλωστε, η πρόταση γάμου είχε γίνει στην αρχή της σχέσης τους.

    «Εγώ να πω την αμαρτία μου, νιώθω διαφορετικά μετά τον γάμο, είναι πλουσιότερη η σχέση, αλλάζει η φύση της. Είναι θέμα ανοίγματος οριζόντων» πρόσθεσε ο Πέτρος Κόκκαλης με τη Δήμητρα Ματσούκα να συμφωνεί μαζί του.

    Στη συνέχεια αποκάλυψαν τι λατρεύει ο ένας για τον άλλον, αλλά και τι τους ενοχλεί.

    Ο Πέτρος Κόκκαλης με δόση χιούμορ δήλωσε ότι έχουν πρόβλημα με τους φορτιστές και πρόσθεσε: «Λατρεύω την ενσυναίσθησή της, την ικανότητα να ταυτίζεται, την ευφυΐα, το χιούμορ».

    Από την πλευρά της, η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε ότι «Λατρεύω την ευφυΐα του και την καλοσύνη του και τον τρόπο που περπατάει, ζαλίζομαι. Με ενοχλεί πάρα πολύ η ευκολία, με την οποία τον παίρνει ο ύπνος. Αισθάνομαι σαν τον Κόκορα του Αρκά».

    Ακόμη δήλωσαν ότι κάνουν κριτική ο ένας στον άλλον, αλλά σε ό,τι αφορά στην καθημερινότητά τους. Βέβαια, δεν επεμβαίνουν στα θέματα που ο καθένας είναι ειδικός, παρότι θαυμάζουν ο ένας τον άλλο.

    Δήμητρα Ματσούκα: «Η αγένεια είναι μια κόκκινη γραμμή για μένα»

    Η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε και στο τι την ενοχλεί τονίζοντας πως «η αγένεια είναι μια κόκκινη γραμμή για εμένα, γενικά, στη δουλειά και στη ζωή. Ανήκω στους ανθρώπους που μας ενοχλεί και την αντιμετωπίζω ευθέως. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που αισθάνομαι ότι λειτουργούν και κινούνται πάντα με βάση το συμφέρον τους. Υπάρχουν ιδιοσυγκρασίες που το αντιλαμβάνεσαι αυτό. Ότι δηλαδή ο κόσμος να χαλάσει, θα τα φέρουν έτσι ώστε να πετύχουν. Αυτό είναι κάτι που μου δημιουργεί απέχθεια. Απέχθεια μου δημιουργούν και οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν με μια πολύ μεγάλη οικονομική προσέγγιση τα πράγματα. Δηλαδή τι συμφέρει την τσέπη τους και αυτό είναι κάτι που με απωθεί».

    «Στο θέατρο είχα και συνεργασίες που ήταν έντονες και με ανθρώπους που υπήρξαν δύσκολοι. Έγινα πολύ νωρίς γνωστή εγώ και αυτό βεβαίως διευκολύνει τη θέση σου σε μια δουλειά. Είναι αλλιώς να είσαι ένας ηθοποιός που θέλει να κάνει πράγματα και αλλιώς κάποιος που σε φωνάζουν και με έναν τρόπο σε έχουν ανάγκη για τον ρόλο. Πιο εύκολα τότε μπορείς να προστατέψεις τον εαυτό σου και να επιβληθείς, πιο δύσκολα και ο άλλος σε προσεγγίζει με έναν άλλον τρόπο».

    «Είχα όμως δύσκολες συνεργασίες και πάντα έμπαινα στη θέση του άλλου, γιατί συνήθως αυτά τα έκαναν άνθρωποι μεγαλύτεροι μου και με παρελθόν. Αντιλαμβανόμουν ότι κάτι υπήρχε και μιλάω για τρόπους που, αν εγώ ήμουν στη θέση τους, δεν θα τους ακολουθούσα. Υπήρχε ένα καθεστώς αποδοχής, λέγαμε ότι “δεν πειράζει, είναι ο σκηνοθέτης και έτσι πρέπει”. Θεωρούνταν περίπου κανονικό» συμπλήρωσε.

     

    Η συγκίνηση με την αδελφή της

    Για τη Δήμητρα Ματσούκα μίλησε και η αδελφή της, Μαρία, η οποία μέσω ενός βίντεο δήλωσε:  «Η Δήμητρα ήταν μέσα σε όλα. Διάβαζε πολύ, μιλούσε εξαιρετικά, ήταν ευγενική. Άκουγε και τις μουσικές της, πήγαινε στα Εξάρχεια. Η ομορφιά ανοίγει κάποιες πόρτες, αλλά εάν δεν αξίζει αυτό που κάνεις, δεν έχει διάρκεια. Και η αδελφή μου είναι πολλά χρόνια στον χώρο. Είχε πολλές ευθύνες από μικρή, όσον αφορά εμένα, με διάβαζε, με πρόσεχε, η μαμά μου δούλευε».

    Η Δήμητρα Ματσούκα συγκινήθηκε με τα όσα άκουσε και σκούπισε την άκρη των ματιών της.

    «Είμαι πολύ δεμένη με την αδελφή μου και με τον αδελφό μου. Η αδελφή μου είναι και η μικρή της οικογένειας μου. Δεν έχω ξανασυγκινηθεί ποτέ στη ζωή μου σε εκπομπή. Είναι κάτι το οποίο πάντα απευχόμουν, να που μου συνέβη. Όμως είναι καλός ο λόγος», δήλωσε η ηθοποιός.

    «Η βράβευση που της είχα αφιερώσει πριν κάποια χρόνια στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ήταν για ένα έργο του Θεοτόκη, οι “Σκλάβοι δεσμά τους” σε σκηνοθεσία του Τώνη Λυκουρέση», εξήγησε.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Δήμητρα Ματσούκα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το γάμο με τον Πέτρο Κόκκαλη

    Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Τον αγαπάω όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον»

    Πέτρος Κόκκαλης – Δήμητρα Ματσούκα: H γνωριμία, ο μεγάλος έρωτας και το στεφάνι μετά από 7 χρόνια



    ΣΧΟΛΙΑ