• LIFE&STYLE

    Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Τον αγαπάω όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον»

    • NewsRoom
    Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα

    Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα


    Το έρωτά της για τον Πέτρο Κόκκαλη, εξομολογήθηκε η Δήμητρα Ματσούκα, καθώς το ζευγάρι παντρεύεται στις αρχές Δεκεμβρίου, έπειτα από 7 χρόνια σχέσης.

    Η Δήμητρα Ματσούκα μιλώντας στο Πρωϊνό είπε ότι δεν έχει αγαπήσει άλλον τόσο πολύ όσο τον Πέτρο Κόκκαλη.

    «Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και εκτιμώ βαθιά. Εξακολουθεί να με γοητεύει από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα σταθερά και τον αγαπάω όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον», εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός.

    «Παντρευόμαστε καθαρά για συναισθηματικούς λόγους. Είμαστε 7 χρόνια μαζί. Είχαμε πει ότι αν φτάσουμε στα 7 χρόνια και είμαστε καλά, θα γίνει. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μια κοινή απόφαση», εξομολογήθηκε η Δήμητρα Ματσούκα.

    Στην ερώτηση για το πότε θα γίνει ο γάμος και αν θα είναι θρησκευτικός, η Δήμητρα Ματσούκα απάντησε: «Θα αποφύγω την απάντηση». Αποκάλυψε όμως, πως: «Δεν θα έχουμε πολλούς καλεσμένους, θα είμαστε λίγοι και καλοί».

    Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα θα παντρευτούν στις 7 Δεκεμβρίου και κουμπάρα του ζεύγους θα είναι η παιδική φίλη του γαμπρού, Μαρία Βλάχου Αντελμάν, με την οποία διατηρεί πλέον φιλικές σχέσεις και η Ματσούκα.

    Η Μαρία Αντελμάν είναι εικαστικός που διαθέτει μεταπτυχιακό στις Καλές Τέχνες από το Πανεπιστήμιο της Columbia και είναι ζει στη Νέα Υόρκη εδώ και πολλά χρόνια. Η εικαστική καλλιτέχνιδα Μαρία Άντελμαν γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι εγκατεστημένη στη Νέα Υόρκη. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο καλών τεχνών στα νέα ιδιώματα από το Πανεπιστήμιο Columbia και δουλεύει κυρίως με φωτογραφία 35mm φιλμ.Τον Δεκέμβριο του 2020, η δουλειά της θα παρουσιαστεί στο Bemis Center της Όμαχα, στην πολιτεία Νεμπράσκα. Πρόσφατες ατομικές εκθέσεις της είναι οι “Mechanisms of Affection” στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Όστιν (2019) και “Disassembler” στο Pioneer Works του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης (2018).

    Η αγγελία γάμου

    Η αγγελία γάμου που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Φως των Σπορ» ανέφερε: «Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

    Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016 και αποφάσισαν να παντρευτούν τώρα που ο Πέτρος Κόκκαλης ανεξαρτητοποιήθηκε από την ομάδα των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και σκέπτεται να κατέβει στις ευρωεκλογές με δικό του πολιτικό φορέα.

    Διαβάστε επίσης:

    Πέτρος Κόκκαλης – Δήμητρα Ματσούκα: H γνωριμία, ο μεγάλος έρωτας και το στεφάνι μετά από 7 χρόνια

    Ωνάσης: Δείτε πώς ήταν το πολυτελές γραφείο του Ελληνα κροίσου

    Μούνα Αγιούμπ: Ποια είναι η «Σταχτοπούτα του Λιβάνου» με τα πανάκριβα φορέματα και την αμύθητη περιουσία



    ΣΧΟΛΙΑ