• LIFE&STYLE

    Μάθιου Πέρι: Αυτή είναι η 28χρονη καλλονή σύντροφός του

    • NewsRoom
    Ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι

    Μάθιου Πέρι


    Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, δημοσιεύματα συνδέεουν τον Μάθιου Πέρι ερωτικά με μια εντυπωσιακή μελαχρινή, που φαίνεται να του έχει κλέψει την καρδιά.

    Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η 28χρονη σύντροφός του, Molly Hurwitz, η οποία ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ανήρτησε ένα μήνυμα στο Instagram με ευχές για τον αγαπημένο της, Μάθιου Πέρι.

    Το γεγονός έγινε δημόσιο, ωστόσο, από το αμερικανικό περιοδικό People, καθώς ο λογαριασμός της Hurwitz στο Instagram είναι κλειδωμένος.

    Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 28χρονη μάνατζερ ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο πρωταγωνιστής των «Friends» να κοιμάται σε έναν καναπέ, κρατώντας ένα μπαλόνι με ένα smiley face. Την ίδια φωτογραφία, δηλαδή που έχει θέσει ως κεντρική φωτογραφία ο ηθοποιός στο προφίλ του, το οποίο δημιούργησε πρόσφατα.

    Το γλυκό μήνυμα στη λεζάντα γράφει: «Δεύτερη χρονιά που είσαι ο Βαλεντίνος μου, αλλά πρώτη ως Instagram influencer», έγραψε η ίδια με χιούμορ και συμπλήρωσε: «Χαρούμενη Ημέρα Βαλεντίνου στον αγαπημένο μου».

    Πρόκειται για μια ευχάριστη είδηση για τον Μάθιου Πέρι, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει απασχολήσει τα Μίντια με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τον έστειλε στο νοσοκομείο για τρεις ολόκληρους μήνες.

    Η 28χρονη Molly Hurwitz

    Πλέον, όλα δείχνουν ότι ο 50χρονος ηθοποιός έχει ξεπεράσει τον εθισμό του σε ουσίες και αλκοόλ, καθώς και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, και βρίσκεται στα καλύτερά του.

    Όσον αφορά στα επαγγελματικά του, ο Πέρι ετοιμάζεται για το πολυαναμενόμενο reunion της «θρυλικής» σειράς που τον έκανε διάσημο, «Τα Φιλαράκια».

    Πρόκειται για ένα ωριαίο επεισόδιο με όλο το αγαπημένο καστ να συζητά για την σειρά, που θα προβληθεί στην online πλατφόρμα HBO Max και για το οποίο, οι πρωταγωνιστές, Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Μάθιου Πέρι, Ντέιβιντ Σουίμερ και Ματ ΛεΜπλανκ θα εισπράξουν 1,2 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με δημοσιεύματα!

    φιλαρακια-friends
    «Τα Φιλαράκια»



    ΣΧΟΛΙΑ