• LIFE&STYLE

    MasterChef: Ξεκίνησαν τα Silver Awards με έπαθλο 10.000 ευρώ – Ποιος αποκλείστηκε πρώτος; (video)

    • NewsRoom
    master chef

    Γνώριμα πρόσωπα επέστρεψαν στην κουζίνα του MasterChef


    Ξεκίνησαν τα Silver Awards στο MasterChef, μέσα από τα οποία θα αναδειχθεί ένας μεγάλος νικητής που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ. Η διαδικασία θα διαρκέσει μία εβδομάδα με τους φιλόδοξους MasterChef να δοκιμάζονται στη δημιουργία απαιτητικών πιάτων.

    Στο επεισόδιο της Δευτέρας, μία έκπληξη περίμενε διαγωνιζόμενους και τηλεθεατές, καθώς στο ριάλιτι μαγειρικής επέστρεψαν γνώριμα πρόσωπα από τον περσινό κύκλο του ριάλιτι οι οποίοι πρόσφεραν τη βοήθεια και τις γνώσεις τους στους φετινούς.

    Ο παίκτης που αποκλείστηκε από την πρώτη δοκιμασία ήταν εν τέλει ο Παντελής Βούρος που ήταν ζευγάρι με τον Χαράλαμπο. Βέβαια, όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, τόσο ο Παντελής, όσο και οι επόμενοι παίκτες που θα αποκλειστούν θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία για να διεκδικήσουν ξανά το πολυπόθητο έπαθλο.

    «Έχουμε μία απώλεια σήμερα, οκτώ θα περάσουν στην επόμενη φάση. Η απώλεια της πρώτης μέρας από το Silver Award είναι το πιάτο με το λαβράκι, του Παντελή και του Χαράλαμπου.

    Όλα τα πιάτα ήταν νόστιμα, έπρεπε να βρούμε τις λεπτομέρειες, το συζητήσαμε και να πούμε το εξής: Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα και για τον Παντελή γιατί σε κάποια φάση θα έχει και ο Παντελής, αλλά και οι υπόλοιποι που δεν θα περάσουν στην επόμενη φάση μία ακόμα ευκαιρία.

    Δεν θα σας αποκαλύψουμε σήμερα το πώς θα γίνει αυτό, αλλά υπάρχει ακόμα μία ευκαιρία», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

    Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Σκληρή κόντρα για το πολυτελές έπαθλο – «Ξέσπασε» ο Ογκουνσότο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τιμολέων Διαμαντής: Πώς ξόδεψε τα λεφτά που κέρδισε ο νικητής του MasterChef 2 (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τέλος το Supernatural μετά από 15 ολόκληρα χρόνια



    ΣΧΟΛΙΑ