• LIFE&STYLE

    Τέλος το Supernatural μετά από 15 ολόκληρα χρόνια

    Misha Collins, Jensen Ackles και Jared Padalecki


    Με ένα συγκινητικό βίντεο, οι πρωταγωνιστές της αμερικανικής σειράς Supernatural, που προβάλλεται -κατά περιόδους- στη χώρα μας μέσα από τη συχνότητα του Star, ανακοίνωσαν πως ο 15ος κύκλος θα είναι και ο τελευταίος.

    Οι Jared Padalecki, Jensen Ackles και Misha Collins θα πουν αντίο στους χαρακτήρες που ενσάρκωσαν επί 15 ολόκληρα χρόνια. Πρόκειται για τη μακροβιότερη σειρά του CW.

    «Μόλις είπαμε στο πλήρωμα πως αν και είμαστε πολύ, πολύ ενθουσιασμένοι που προχωράμε στην 15η σεζόν, θα είναι και η τελευταία μας», λέει ο Ackles συγκινημένος στο βίντεο αιφνιδιάζοντας τους θαυμαστές της αγαπημένης σειράς.

    «15 χρόνια ενός σίριαλ που άλλαξε τη ζωή μου. Ξέρω πως έχει αλλάξει και τη ζωή των άλλων δύο ανδρών. Θέλαμε απλά να μάθετε από εμάς ότι αν και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε μαζί για έναν ακόμα χρόνο, θα είναι, όμως, και ο τελευταίος. Θα είναι το μεγάλο, γκράντε φινάλε ενός θεσμού», καταλήγει ο ίδιος.

    «Έχουμε κλάψει. Θα κλάψουμε κι άλλο», προσθέτει φανερά συγκινημένος ο Padalecki.

    Η απόφαση του καναλιού έρχεται ως έκπληξη, καθώς ο πρόεδρος του CW, Mark Pedowitz έδειχνε μόλις πριν μερικό καιρό θετικός στο να συνεχίσει το Supernatural για αρκετές σεζόν ακόμα.

    Σημειώνεται ότι οι δύο κύριοι πρωταγωνιστές, ο Jared Padalecki και ο Jensen Ackles, που υποδύονται τον Sam και τον Dean αντίστοιχα, γνώρισαν και ερωτεύτηκαν τις συζύγους τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Supernatural και δημιούργησαν την οικογένειά τους.

    Jensen Ackles και Jared Padalecki

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Chilling Adventures of Sabrina: Κυκλοφόρησε το trailer για το νέο κύκλο στο Netflix

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Jensen Ackles και η Danneel Harris μας ξεναγούν στη λιτή και μοντέρνα κατοικία τους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρχεται το Bird Box 2 με την Sandra Bullock



    ΣΧΟΛΙΑ