• LIFE&STYLE

    MasterChef: Η επιστροφή της Μαργαρίτας, οι έξαλλοι πανηγυρισμοί και το σχόλιο του Πετρετζίκη (video)

    • NewsRoom

    Μαρίνα και Μαργαρίτα


    Μια δεύτερη ευκαιρία στον διαγωνισμό του MasterChef είχαν 12 πρώην παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής του Star, το βράδυ της Δευτέρας, μία εκ των οποίων κατάφερε να πάρει την ποδιά της πίσω.

    Ο λόγος για τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η οποία έμεινε εκτός MasterChef για μόλις μία ημέρα, έπειτα από την ατυχία που είχε κατά την ετοιμασία ενός ιδιαίτερα απαιτητικού γλυκού. Οι 7 διαγωνιζόμενοι που παραμένουν στο παιχνίδι ξεκουράστηκαν χθες στον εξώστη και παρακολούθησαν τις προσπάθειες των πρώην συμπαικτών τους.

    Οι κριτές αφού δοκίμασαν τα πιάτα τους, απέκλεισαν γρήγορα-γρήγορα τους περισσότερους παλιούς παίκτες, οι οποίοι είχαν αποχωρήσει νωρίς από τον διαγωνισμό, ενώ τις τρεις καλύτερες προσπάθειες είχαν ο Αλέξανδρος, η Μαρίνα και η Μαργαρίτα.

    Όπως ήταν αναμενόμενο, η Μαργαρίτα απέσπασε τις καλύτερες κριτικές με αποτέλεσμα η ποδιά που κρατούσαν στο τέλος οι κριτές να γράφει το όνομά της. Η παίκτρια μόλις άκουσε το όνομά της, άρχισε να χοροπηδάει από τη χαρά της, ενώ έτρεξε προς τους κριτές, άρπαξε την ποδιά και άρχισε πάλι τρέχοντας να κατευθύνεται όσο πιο γρήγορα μπορεί προς τον εξώστη, όπου οι υπόλοιποι την υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες, χειροκροτώντας και ζητωκραυγάζοντας για την επιστροφή της.

    Το ίδιο κλίμα επικράτησε και στο Twitter, όπου οι χρήστες ήθελαν διακαώς να δουν τη Μαργαρίτα να επιστρέφει στο παιχνίδι, ενώ ακόμα και ο Άκης Πετρετζίκης, νικητής του πρώτου MasterChef στο MEGA, τάχτηκε υπέρ της παίκτριας, έχοντας σχολιάσει νωρίτερα «Ο λαός απαιτεί Μαργαρίτα entry free»!

    Το tweet του διάσημου Έλληνα σεφ έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας μέχρι και αυτή την ώρα 1.000 retweets και περισσότερα από 7.000 likes, με πολλούς να ζητούν συνεργασία μεταξύ των δύο σεφ μετά την ολοκλήρωση του MasterChef.

    Δείτε τους πανηγυρισμούς της Μαργαρίτας:

    Απόψε η μάχη συνεχίζεται για το εισιτήριο επιστροφής στο MasterChef, με τους Ιωάννη, Μαρίνα, Αλέξανδρο, Κωνσταντίνα, Αντώνη και Νίκο να διεκδικούν μια θέση στον διαγωνισμό, μαγειρεύοντας εναντίον των παικτών που βρίσκονται ήδη στο παιχνίδι.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονισμένη η Ζήνα Κουτσελίνη στην έναρξη του «Αλήθειες με τη Ζήνα» (video)

    Άγριες Μέλισσες: Μια δυσάρεστη είδηση τους ενώνει σαν μια γροθιά – Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 12-15/4

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ