• LIFE&STYLE

    MasterChef: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η ατάκα του Κουτσόπουλου (video)

    μαστερ-σεφ

    Πάνος και Χρήστος


    Μία διαφορετική δοκιμασία κλήθηκαν να εκτελέσουν οι επίδοξοι MasterChef στο επεισόδιο της Δευτέρας. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δημιουργήσουν πιάτα χρησιμοποιώντας αφροδισιακά υλικά.

    Παρουσιάζοντας τα υλικά του κουτιού ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε πως το κοινό τους στοιχείο είναι πως όλα θεωρούνται αφροδισιακά και πρόσθεσε με χιούμορ: «Οπότε σήμερα θα πηγαίνουμε όλοι τοίχο τοίχο, μετά τη δοκιμασία, μην έχουμε κανένα ατύχημα».

    «Δεν ξέρω πόσοι έχετε φάει ρόκα παρμεζάνα και μετά πήγατε σπίτι και είχατε… μία αντίδραση διαφορετική, εγώ πάντα για ύπνο πήγαινα», συνέχισε ο κριτής του MasterChef προκαλώντας γέλια.

    Οι παίκτες έπρεπε να μαγειρέψουν σε ζευγάρια. Οι νικητές του καλύτερου πιάτου θα ήταν και οι δύο αρχηγοί της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας του ριάλιτι μαγειρικής, ενώ από τα δύο χειρότερα πιάτα θα προέκυπταν οι τέσσερις που θα μαγειρέψουν προς αποχώρηση.

    Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη που δεν θα μαγείρευε σε αυτή τη διαδικασία, είχε το πλεονέκτημα να ορίσει τα ζευγάρια που θα μαγείρευαν μαζί.

    Ως δύο καλύτερα πιάτα της δοκιμασίας κρίθηκαν εκείνα των ΠάνουΧρήστου και εκείνα των ΣταμάτηΓιώργου. Τελικά, το καλύτερο από όλα αναδείχθηκε η δημιουργία του πρώτου ζευγαριού.

    Από την άλλη, τα χειρότερα πιάτα ήταν των ΕλίζαμπεθΙωάννας και ΆλκηστηΜαρίας.

    Σήμερα, οι τέσσερις κοπέλες, οι οποίες τυγχάνει να ανήκουν στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

    Δείτε τα βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Εκρηκτικός» διάλογος στο Survivor: «Έχουμε γίνει κατίνες, πιο πολύ κι από τις κατίνες» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συντετριμμένη η Σάνεν Ντόχερτι: «Ο Λουκ Πέρι θα μου λείπει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τέλος το Survivor Πανόραμα με την Μπάγια Αντωνοπούλου – Τι συνέβη



    ΣΧΟΛΙΑ