• LIFE&STYLE

    MasterChef: Έξαλλο το Twitter με τον αποκλεισμό του Χρήστου Μπάρκα (video)

    • NewsRoom
    κρατς

    Χρήστος Μπάρκας


    Σπυριδούλα και Μανώλης στον τελικό του MasterChef 3

    Μεγάλη μάχη στην κουζίνα έδωσαν οι τρεις φιναλίστ του MasterChef στον κρίσιμο ημιτελικό. Έπειτα από μία απαιτητική δοκιμασία Mystery Box, μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Σπουριδούλα Καραμπουτάκη, η οποία εξασφάλισε μία θέση στον τελικό.

    Στη συνέχεια, ο Χρήστος Μπάρκας και ο Μανώλης Σαρρής κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του σεφ Άγγελου Λάντου.

    Οι δύο διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους τέσσερις κριτές, ωστόσο, στο τέλος, το πιάτο του Μανώλη ήταν εκείνο που υπερίσχυσε.

    Οι διαρροές επιβεβαιώθηκαν και το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό πήρε ο Μανώλης με αποτέλεσμα το ταξίδι για τον Χρήστο να τελειώνει εδώ.

    Με ιδιαίτερη συγκίνηση, οι κριτές αποχαιρέτησαν τον πιο αγαπητό παίκτη του φετινού ριάλιτι μαγειρικής, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να εξυμνεί, εκτός από την μαγειρική του, και τον χαρακτήρα του.

    Σάλος στο Twitter με το τελικό αποτέλεσμα

    Οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου διαμαρτυρήθηκαν έντονα αναφορικά με την απόφαση των κριτών να αποκλείσουν τον Χρήστο. Με άπειρα μηνύματα σε Twitter, αλλά και στον λογαριασμό του Χρήστου Μπάρκα στο Instagram, ο κόσμος εξέφρασε την αγάπη του και την υποστήριξή του κάνοντας λόγο για αδικεία.

    Μάλιστα, ένας χρήστης του Twitter αποφάσισε να στείλει το πιάτο της Σπυριδούλας στον διάσημο σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ, ο οποίος είναι γνωστός από το αμερικανικό MasterChef για τα καυστικά σχόλια, την αφοπλιστική ειλικρίνειά του και την αυστηρή κριτική που ασκεί, και να τον ρωτήσει αν θα περνούσε το συγκεκριμένο πιάτο στον τελικό.

    Το tweet έγινε viral, ωστόσο, μέχρις στιγμής τουλάχιστον, ο σεφ δεν έχει απαντήσει.

    Δείτε μερικά από τα κορυφαία tweets:



    ΣΧΟΛΙΑ