• LIFE&STYLE

    Μάρθα Καραγιάννη: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της μετά το χειρουργείο (video)

    Μάρθα Καραγιάννη

    Μάρθα Καραγιάννη


    Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη, μετά το χειρουργείο για αφαίρεση χολής, στο οποίο υπεβλήθη χθες, Τρίτη.

    Η επιστήθια φίλη της και συγκάτοικός της, Ντόρα Δούμα δήλωσε ότι η Μάρθα Καραγιάννη είναι «πολύ καλά» στην υγεία της.

    «Η Μάρθα είναι καλά, απλώς είναι… καταλαβαίνετε, μετά την εγχείρηση. Πήγε πολύ καλά γιατί έχουμε έναν καταπληκτικό γιατρό και τον ευχαριστούμε πολύ», δήλωσε αρχικά η Ντόρα Δούμα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ.

    «Η επέμβαση ήταν να γίνει στα τέλη Μαρτίου, αλλά την είχαν αναβάλει λόγω του ιού. Η Μάρθα δεν είχε καθόλου πόνους όλο αυτόν τον καιρό και αυτό είχε κάνει εντύπωση στον γιατρό», εξήγησε η ίδια και συμπλήρωσε ότι:

    «Η Μάρθα δεν φοβάται καθόλου τα χειρουργεία, είναι πολύ ψύχραιμη. Θα βγούμε από το νοσοκομείο ή αύριο ή μεθαύριο. Περιμένουμε να περάσει ο γιατρός και θα δούμε».

    Επιπλόν, η στενή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη δήλωσε για τα επαγγελματικά της σπουδαίας ηθοποιού.

    «Η Μάρθα τα τελευταία χρόνια είχε αρκετές προτάσεις για δουλειά, αλλά δεν θέλει. Θέλει να απολαύσει τη ζωή της, να ξεκουραστεί… Μου λέει ‘καριέρα δεν θέλω να κάνω, έχω κάνει. Λεφτά δεν θέλω να κάνω, οπότε για ποιο λόγο να δουλέψω;’. Είναι χορτασμένη», είπε η Ντόρα Δούμα.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ